اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سخنگوی هلال احمر:

بهره‌مندی بیش از ۵۵ هزار نفر از خدمات بشردوستانه هلال‌احمر در نوروز

بهره‌مندی بیش از ۵۵ هزار نفر از خدمات بشردوستانه هلال‌احمر در نوروز
سخنگوی هلال احمر از ارائه خدمات نوروزی به ۶۷۰ هزار و ۹۴۰ نفر از خبر داد و گفت: جوانان هلال‌احمر به بیش از ۵۵ هزار و ۵۸۷ نفر خدمات بشردوستانه ارائه کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به فعالیت‌های هلال احمر در ۴ روز گذشته و طرح نوروزی جمعیت گفت: در این مدت، ۲۶۶ عملیات توسط امدادگران هلال احمر انجام شد که ۲۰۹ مورد مربوط به حوادث جاده‌ای بود. ۴۶ فقره رهاسازی و انتقال ۱۴۴ نفر از مصدومین به مراکز درمانی در این عملیات‌ها انجام شد.

وی افزود: در طرح ملی خدمات بشردوستانه نیز ۲۰ هزار و ۴۲۴ نفر به پویش به رفت (بهبود رفتارهای ترافیکی) پیوستند و در مجموع ۵۵ هزار و ۵۸۷ نفر از خدمات بشردوستانه شامل اکیپ خدمات‌رسانی سحاب، فضای دوستدار کودک، به رفت و … بهره مند شدند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات داوطلبانه حمایتی و معیشتی در مناطق کم برخوردار، گفت: ۴۲۶ هزار و ۸۲۹ نفر در قالب طرح هلال رحمت، نیابت و فاخر در مناطق کم برخوردار از خدمات هلال احمر استفاده کردند.

وی افزود: همچنین در روز ۲۵، ۲۶، ۲۷ و ۲۸ اسفندماه ۷۴ هزار و ۴۷۴ نفر با مراجعه به مراکز درمانی، توانبخشی و دارویی هلال احمر از خدمات سلامت محور بهره مند شدند. در این فرآیند مجموع ۶ هزار و ۸ نفر از حجاج با مراجعه به مراکز درمانی از خدمات واکسیناسیون بهره‌مند شدند.

این مقام مسئول در هلال احمر با اشاره به اهمیت مقوله آموزش و پیشگیری در طرح نوروزی هلال احمر، خاطرنشان کرد: نیروها و مربیان جمعیت هلال احمر در روزهای پایانی سال، به ۱۱۳ هزار و ۶۶۸ نفر آموزش‌های اولیه و همگانی را ارائه دادند.

خالدی یادآور شد: جمعیت هلال احمر تا پایان تعطیلات نوروز در حالت آماده‌باش قرار دارد و به مسافران و شهروندان خدمات ارائه می‌دهد. مأموریت نوروزی هلال احمر با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها بی وقفه ادامه دارد و بر همین اساس در طرح ملی خدمات نوروزی هلال‌احمر مجموعاً ۶۷۰ هزار و ۹۴۰ خدمت به شهروندان ارائه شد.

این مقام مسئول در هلال احمر تاکید کرد: شهروندانی که عازم سفر هستند در مسیر ضرورت دارد تا به توصیه‌های دستگاه‌های امدادی توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه حادثه و سانحه مراتب را به شماره ۱۱۲ هلال احمر گزارش دهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه