logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

انصارالله یمن:

حمله آمریکا اهداف شیطانی ترامپ را محقق نمی‌کند

حمله آمریکا اهداف شیطانی ترامپ را محقق نمی‌کند
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که حمله آمریکا به یمن با شکست مواجه شده و اهداف شیطانی «دونالد ترامپ» محقق نخواهد شد و ادامه آن بیهوده و بی‌فایده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «علی القحوم»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در جریان گفت‌وگو با خبرگزارش اسپوتنیک خاطرنشان کرد این تجاوز شنیع و وحشیانه برای آمریکا و مردم آن مصیبت، خسارت و آسیب به همراه خواهد داشت، دامنه‌ها درگیری در منطقه را گسترش خواهد داد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا بهای سنگین بی‌تدبیری، حماقت و عدم آگاهی از ارزش، جایگاه و قدرت یمن و میزان قدرت بازدارندگی دفاعی آن را خواهد پرداخت؛ این بازدارندگی به مردم این امکان را می‌دهد تا از حاکمیت، استقلال، ملت و توانمندی خود دفاع کند.

القحوم همچنین ادامه داد: ترامپ و دولت او از تاریخ و حال یمن که در طول تاریخ با پادشاهی‌ها و کشورهایی روبه‌رو بوده و آنها و پروژه‌های استعماری آنها را سرنگون کرده است، بی‌اطلاع هستند به ویژه اینکه یمن دارای گزینه‌های دردناک، کوبنده، قدرتمند و ناگهانی‌هایی است که فراتر از تصور و درک آمریکاست و با قدرت و یاری خداوند این پیروزی محقق خواهد شد و این یک واقعیتی حتمی است.

وی همچنین تأکید کرد که حمله آمریکا به یمن با شکست مواجه شده و اهداف شیطانی دونالد ترامپ محقق نخواهد شد و ادامه آن بیهوده و بی‌فایده شده است.

این عضو دفتر سیاسی خاطرنشان کرد: ان شاء الله پیروزی با عزم و اراده مردم، بصیرت، آگاهی، جهاد، اقدام مسؤولانه و وظیفه دینی، اعتقادی و ملی حاصل خواهد شد که معادله تعادل در موازین نظامی و دفاعی را تشکیل خواهد داد.

القحوم تصریح کرد: دولت، رهبر، مردم، اجماع ملی، نیروهای مسلح و نیروهای امنیتی در آماده باش، بسیج و مقابله در اردوگاه‌های آموزشی در حالت آمادگی کامل هستند تا برای یمن، فلسطین و منطقه پیروزی را محقق و غرور و عزت ملت عربی و اسلامی را بازگردانند.

رسانه‌های یمنی یکشنبه شب از حملات هوایی جدید آمریکا به استان صعده خبر دادند.

خبرنگار المسیره گزارش داد جنگنده‌های آمریکایی ۲ حمله به استان صعده در شمال یمن داشتند. این حملات پس از آن است که صبح آن روز نیز مناطق سحار و کتاف در استان صعده را هدف قرار داده بودند. 

این حملات در حالی رخ می‌دهند که «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن پیشتر طی بیانیه‌ای درباره عملیات در یافای اشغالی و موفقیت آن و توقف تردد هوایی در فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو منتشر کرد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: با ناو هواپیمابر ترومن آمریکا و تعدادی از ناوهای دشمن در دریای سرخ درگیر شدیم. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه