اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رویترز: انتظار می‌رود مذاکرات ایران و آمریکا ادامه پیدا کند

رویترز: انتظار می‌رود مذاکرات ایران و آمریکا ادامه پیدا کند
خبرگزاری انگلیسی به نقل از منابعی نوشت: «انتظار می‌رود مذاکرات ایران و آمریکا ادامه پیدا کند. عمان زمان و مکان دور بعدی را اعلام خواهد کرد.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ساعاتی پس از پایان یافتن دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا، منابع آگاه از ادامه یافتن این مذاکرات خبر دادند.

در همین راستا خبرگزاری انگلیسی «رویترز» به نقل از یک منبع آگاه ایرانی و نزدیک به هیأت مذاکره‌کننده این کشور، گزارش کرد: «انتظار می‌رود مذاکرات ایران و آمریکا ادامه پیدا کند. عمان زمان و مکان دور بعدی را اعلام خواهد کرد.»

دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا ساعت ۱۵ امروز به وقت تهران در محل اقامت سفیر عمان در ایتالیا آغاز شد و بیش از سه ساعت به طول انجامید.

هیأت‌های ایرانی و آمریکایی به ریاست «سید عباس عراقچی» و «استیو ویتکاف» در جریان مذاکرات به صورت جداگانه با وزیر خارجه عمان نیز دیدار و رایزنی کردند.

وزیر خارجه عمان در دور پنجم مذاکرات نیز  مانند چهار دور قبلی نقش واسطه و میانجی را در مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا ایفا کرد.

این برای دومین بار بود که مذاکرات غیرمستقیم ایران و  آمریکا در ایتالیا برگزار شده است. دور دوم این گفت‌وگوها نیز در رم برگزار شده بود.

وزیر امور خارجه ایران روز جمعه و در پایان دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم تهران-واشنگتن در رم، گفت که این دور از مذاکرات، «یکی‌ از حرفه‌ای‌ترین ادوار مذاکراتی» بوده است و افزود: ما یک بار دیگر مواضع و اصول جمهوری اسلامی ایران را در خصوص مذاکرات بیان کردیم. مواضع ما روشن است و بر روی آن‌ها ایستادگی داریم. اکنون فکر می‌کنیم یک درک بهتر و روشن‌تری نسبت به این مواضع‌ نزد طرف آمریکایی وجود دارد.

وزیر خارجه ایران گفت که مذاکرات پیچیده‌تر از آن است که در دو یا سه جلسه حل‌وفصل شود.

او افزود: با توجه به برداشت روشن‌تری که اکنون از مواضع جمهوری اسلامی ایران در طرف مقابل وجود دارد، امیدواریم در یکی دو جلسه آینده بتوان به راهکارهایی دست یافت که زمینه‌ساز پیشرفت مذاکرات باشد.

عراقچی همچنین گفت: هرچند هنوز به مرحله توافق نهایی نرسیده‌ایم، اما فضای حاکم بر مذاکرات امروز، به‌ویژه با توجه به پیشنهادهایی که از سوی عمان برای رفع موانع ارائه شد، احتمال دستیابی به پیشرفت را تقویت کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه