logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

عدالت قضایی نباید تحت فشار گروه خاصی قرار گیرد

عدالت قضایی نباید تحت فشار گروه خاصی قرار گیرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت : عدالت قضایی نباید در برخورد با متخلفین در همه زمینه ها و به ویژه مفاسد اقتصادی و امنیتی کشور،تحت فشارگروه خاصی قرار بگیرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ،محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با ناب نیوز در رابطه بااینکه عدالت قضایی در نظام اسلامی چگونه می بایست با آقازاده های فاسد برخورد کند، گفت: عدالت قضایی نباید در برخورد با متخلفین در همه زمینه ها و به ویژه مفاسد اقتصادی و امنیتی کشور،تحت فشارگروه خاصی قرار بگیرد وباید به طور جدی با متخلفین برخورد کند، برخورد دستگاه قضایی با کسانی که وابسته به مسئولین نظام هستند می تواند اعتماد مردم را به نظام بیشتر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز ,


وی بااشاره به اینکه برخورد عدالت محور دستگاه یک آزمون بسیار بزرگ به دوش دستگاه قضااست،خاطرنشان کرد: دستگاه قضا برای اینکه اعتماد مردم را بیشتر جلب کند، نشان خواهد داد که در برخورد با مفسدین هیچ گونه خط قرمزی برای دستگاه قضایی وجود ندارد و با همه در چارچوب قانون برخورد می کند.

,
,


نماینده مردم اراک در مورد عملکرد قوه قضاییه در ارتباط با پرونده مهدی هاشمی تا به الان ابراز کرد: تا زمانی که حکم صادر نشود نمیتوان درمورد اظهار نظر کرد و باید اجازه داد که ابتدا حکم صادر شود و سپس عملکرد قوه قضائیه را مورد نقد و بررسی قرار دهیم،ولی به نظر بنده تا الان دستگاه قضایی به خوبی عمل کرده و تمام عملکرد این دستگاه در چارچوب قوانین بوده است.

,
,


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد موارد مطرح شده در پرونده این فرد به عنوان کیفرخواست گفت :مسائل مورد بررسی در پرونده مهدی هاشمی، هم در بعد اقتصادی و هم در بعد امنیتی کشور است که این دو موضوع مهمترین موارد پرونده وی می باشد،هر دو موضوع آنقدر مهم و بزرگ هستند که خروجی حکم دستگاه قضا می تواند به گونه باشد که عدم اعمال فشارها در رسیدگی پرونده را نشان دهد.

,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه