اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل بنیاد فارابی در گفتگو با دانا مطرح کرد؛

سینمای کودک نیازمند «تغییر اساسی» است/ محصول کنونی مطابق نیاز کودک نیست

سینمای کودک نیازمند «تغییر اساسی» است/ محصول کنونی مطابق نیاز کودک نیست
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، با تأکید بر اینکه «نیاز و اقتضائات کودک» اصلی‌ترین چالش سینمای امروز است، تولید محصول استاندارد و پیام‌رسان را تنها راه برون‌رفت از بحران دانست.

حامد جعفری، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی شکبه اطلاع رسانی راه دانا گفت:  سینمای کودک برای بازگشت به «گذشته درخشان» خود به تحولی اساسی و تغییرات بنیادین نیاز دارد. سینمای کودک در جامعه مخاطب کودک پیش می‌رود. همان‌قدر که مخاطب کودک و نوجوان نسبت به گذشته تغییراتی را داشته، طبیعتاً سینمای کودک هم باید خود را متناسب‌سازی کند. این مسیر حتماً هر از چندگاهی نیاز به بازنگری و اصلاح مسیر  دارد.

وی افزود:  ما نمی‌توانیم در یک نقطه ثابت بمانیم و ویژگی‌ها را بشماریم. سینمای کودک یک سیر حرکتی دارد؛ زمانی پرفروغ، و زمانی کم‌فروغ. این‌ها همه ناشی از پارامترهایی بوده که ما تغییر دادیم. باید برگردیم و مطالعه کنیم ببینیم چه کردیم که چنین اتفاقی افتاده است.

جعفری  با بیان اینکه فیلم‌های تولیدشده در حوزه کودک و نوجوان تا چه اندازه  متناسب با «نیاز و اقتضائات کودک» و اصول روانشناختی کودک است؟ عنوان کرد:  این دقیقاً همان اصلی‌ترین ماجرای سینمای کودک است. ما باید بر مبنای اثرگذاری ابزارهایی که در دست داریم، محصول تولید کنیم. ما ابزارهایی مثل جشنواره کودک، حمایت در حوزه‌ی اکران و عرضه‌ی بین‌الملل داریم. اما ما باید از این ابزارها کمک بگیریم تا بتوانیم محصولی را تولید بکنیم که مطابق استانداردها باشد.

وی تصریح کرد:  سینما یعنی یک سرگرم‌کننده‌گی که دارای پیام است. این پیام می‌تواند اخلاقی، آموزشی یا مورد نظر گروه فیلم‌سازی باشد. ما معتقد به این پیام‌رسانی هستیم و باید با استفاده صحیح از ابزارها به آن استاندارد برسیم.

جعفری خاطر نشان کرد: ابزارهایی چون جشنواره کودک و حمایت‌های بین‌المللی باید صرفاً در خدمت رسیدن به این استانداردهای ضروری روانشناختی و فرهنگی قرار گیرند.

مدیرعامل بنیاد سینمای فارابی افزود: سینمای کودک برای متناسب‌سازی با مخاطب امروز، نیاز به تغییر ۱۸۰ درجه‌ای در مسیر خود دارد، و متولیان امیدوارند با رجوع به موفقان، از نابودی بیشتر بودجه‌های دولتی جلوگیری کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه