اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انصارالله:

طوفان الاقصی روند فروپاشی رژیم صهیونیستی را تسریع کرد

طوفان الاقصی روند فروپاشی رژیم صهیونیستی را تسریع کرد
عضو ارشد انصارالله یمن عواملی که باعث تسریع در روند فروپاشی رژیم صهیونیستی در نتیجه عملیات طوفان الاقصی خواهد شد را برشمرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حزام الاسد عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتگو با وب‌سایت العهد درباره نتایج و پیامدهای عملیات طوفان الاقصی گفت: هفتم اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی برای رژیم صهیونیستی بود، چرا که سیستم‌های نظامی، امنیتی و اطلاعاتی آن در عرض چند ساعت فرو ریخت و اگر حمایت نامحدود آمریکا و غرب و هم دستی اعراب نبود، این رژیم فرو می‌پاشید.

طوفان الاقصی، اسرائیل را رسوا کرد

الاسد می‌افزاید که عملیات مبارک طوفان الاقصی اسرائیل را در برابر جهان از نظر سیاسی، نظامی و در هر زمینه‌ای رسوا کرد و امروز جهان، رژیم صهیونیستی را یک هیولای منفور می‌داند که باید منزوی شود.

الاسد تأکید کرد که تلاش‌های صهیونیست‌ها در طول ۸ دهه برای معرفی یهودیان اشغالگر در فلسطین به عنوان مظلوم و مستضعف، پس از نسل‌کشی و حجم فجیع بمباران، تخریب، کشتار، محاصره و گرسنگی در غزه کاملاً از بین رفت و حقایق آشکار شد.

وی افزود: به این ترتیب رژیم جنایتکار صهیونیست منزوی شد و سرکردگان آن در دادگاه‌های بین‌المللی تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند و تظاهرات و راهپیمایی‌های ضد صهیونیستی در کشورهای غربی برپا شد که خواستار قطع روابط کشورها با رژیم جنایتکار و متوحش صهیونیستی بودند.

فروپاشی اسطوره ارتش شکست‌ناپذیر

به گفته الاسد، رژیم جنایتکار صهیونیستی در تمام جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی، امنیتی، نظامی و سیاسی خود ضربات سختی دریافت کرد. اشتباهات بزرگ سیستم‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی و ساختار اجتماعی آن آشکار شد و امنیت وجودی آن تهدید شده است.

این رهبر انصار الله تأکید می‌کند که روز ۷ اکتبر دروغ ارتش شکست‌ناپذیر را افشا کرد، و هر حمله موشکی یا پهپادی یمن، لبنان، ایران یا عراق به رژیم صهیونیستی، یک میخ به تابوت آن بود و باعث از دست دادن اعتماد شهرک‌نشینان به بقا در سرزمین‌های اشغالی و افزایش شتاب مهاجرت معکوس شد.

حزام الاسد تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با تجهیزات نظامی خود از دریای مدیترانه عقب‌نشینی کرد و از شکستن محاصره کامل خود از سمت دریای سرخ ناتوان بود. تمام این نتایج باعث تسریع در روند سقوط رژیم صهیونیستی خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه