logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

آنروا اعلام کرد:

برپایی ۳۳۰ کلاس درس موقت در غزه بدون امکانات پایه

برپایی ۳۳۰ کلاس درس موقت در غزه بدون امکانات پایه
آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۳۳۰ فضای آموزشی موقت در ۵۹ پناهگاه در نوار غزه ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از الجزیره، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۳۳۰ فضای آموزشی موقت در ۵۹ پناهگاه در نوار غزه ایجاد شده است.

آنروا تاکید کرد که این فضاها، بدون تجهیزات آموزشی و امکانات پایه، خدمات آموزشی را برای بیش از ۴۴ هزار کودک فراهم می‌کنند.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) از تداوم سیاست گرسنه‌سازی ساختاری در نوار غزه و تشدید بحران‌های انسانی در سایه کمبود شدید منابع مالی خبر داد.

عدنان ابو حسنه، مشاور رسانه‌ای آنروا، اعلام کرد که بحران غذا، علاوه بر مشکلات گسترده در بخش‌های آموزش، سلامت و تأمین مالی، به طور همزمان میلیون‌ها آواره فلسطینی در غزه، کرانه باختری، سوریه، لبنان و اردن را تحت تأثیر قرار داده است.

او با بیان اینکه فشارهای رژیم صهیونیستی و محدودیت‌های اعمال شده علیه فعالیت‌های این سازمان، وضعیت را به مرز فروپاشی رسانده، تأکید کرد: قانون ممنوعیت فعالیت آنروا و سایر اقدامات محدود کننده، کسری بودجه‌ای سنگین برجا گذاشته که تا پایان سه ماهه نخست سال آینده به حدود ۲۰۰ میلیون دلار می‌رسد.

به گفته ابو حسنه، این کسری مالی به طور مستقیم بر توانایی سازمان در پرداخت حقوق بیش از ۳۰ هزار کارمند خود در مناطق مختلف عملیات اثر گذاشته است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه