logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند؛

موفقیت سایبری ایران در جریان اغتشاشات؛ استارلینک کور شد

موفقیت سایبری ایران در جریان اغتشاشات؛ استارلینک کور شد
در پی موفقیت ایران در قطع ارتباط میان آشوبگران وابسته به سرویس‌های تروریستی خارجی به ویژه موساد، رسانه‌های عبری زبان به این شرایط واکنش نشان دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از المیادین، رسانه های عبری زبان با اشاره به اغتشاشات اخیر اذعان کردند که ایران قدرت پیشرفته ای در زمینه جنگ های سایبری دارد.

در این گزارش آمده است که نیروهای امنیتی ایران به خوبی توانستند در عملکرد شبکه ماهواره ای استارلینک وابسته به ایلان ماسک مانع ایجاد کنند چرا که آشوب گران از این شبکه برای تماس با سرویس ها و عناصر خارجی استفاده می کردند.

بر اساس این گزارش، ایران تصویر ساخته شده از تکنولوژی های غربی که یک تصویر غیر قابل نفوذ و شکست ناپذیر بود را از بین برد. آشوب گران جایی برای پنهان شدن ندارند و حتی ماهواره های آمریکایی نیز نمی توانند کمکی به آنها کنند.

لازم به ذکر است لیدرهای اغتشاشات در ایران با حمایت و خط دهی سرویس های جاسوسی خارجی به ویژه موساد به میدان آمدند و با این سرویس ها در ارتباط بودند.

اخیراً به علت برخی مشکلات معیشتی و فشارهای اقتصادی در برخی شهرهای ایران تظاهرات مسالمت‌آمیزی برگزار شد، اما خیلی زود تروریست‌های مسلح و اغتشاشگران این اعتراضات قانونی و به‌حق مردم را به سمت خشونت شدید و ضربه به اماکن عمومی و شخصی مردم کشاندند.

ولیعهد خودخوانده پهلوی که در دوره جدید فعالیت خود در فضای سیاسی ایران به دنبال عادی‌سازی وطن‌فروشی و نابودسازی ساختارهای جامعه ایران به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی است با صدور فراخوان‌های تفرقه‌افکنانه از عوامل اصلی تحریک اعتراض‌های مسالمت‌آمیز به سمت خشونت‌های کور بود.

اما باوجود برنامه‌ریزی گسترده رژیم صهیونیستی و مزدوران آن، خصوصاً رضا پهلوی برای به آشوب کشاندن ایران و ایجاد ناامنی گسترده به منظور مقدمه چینی برای زمینه یک حمله نظامی دیگر، این پروژه در نطفه شکست خورد.

در روزهای گذشته برخی از هسته‌های مرتبط با جریانات تروریستی و خشونت طلب در نقاط مختلف کشور اقدام به حمله به اموال عمومی و سلب آسایش و مصادره اعتراضات به حق مردم کردند که باوجود ناچیز بودن این افراد و عدم استقبال جامعه از فراخوان‌های آنها برای اغتشاش و آشوب، در رسانه‌های غربی و خصوصاً صهیونیستی، با حمایت گسترده و بزرگنمایی‌های قابل توجه و اغراق آمیزی مواجه شد؛ اغراق‌های متوهمانه که باعث اعتراض برخی از تحلیل‌گران صهیونیستی از جمله «ایهود یاعاری» هم شد.

دوشنبه گذشته نیز مردم ایران در تهران و شهرهای دیگر با حضور گسترده و شکوهمند خود ضمن حمایت گسترده و پرشور از جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب، تحرکات اغتشاشگران و تروریست‌های مسلح تحت حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه