logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اینترنت تا آخر هفته عادی می‌شود؛

بررسی ضرر شرکتهای اقتصاد دیجیتال

بررسی ضرر شرکتهای اقتصاد دیجیتال
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: در آخرین جلسه هیئت دولت به دستور رئیس جمهور ظرف امروز و فردا و تا آخر هفته اینترنت کشور به وضعیت عادی بازخواهد گشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین افشین در نشست خبری معرفی بسته های حمایت از شرکت های دانش بنیان که امروز در معاونت علمی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره حمایت از شرکت های دانش بنیان اقتصاد دیجیتال در شرایط قطعی اینترنت گفت: در تازه ترین جلسه هیئت دولت به دستور رئیس جمهور ظرف امروز و فردا و تا آخر هفته اینترنت کشور به وضعیت عادی بازخواهد گشت.

وی افزود: در این فکر بودیم که در صورت عدم اتصال اینترنت، به شرکت های بزرگ اقتصاد دیجیتال خدمات اینترنت بدهیم. اما نکته مهم این است که در اقتصاد دیجیتال داشتن اینترنت شرکت ها کافی نیست و مشتریان آن ها مهم هستند. طبق آخرین خبری که داریم تا آخر هفته مشکلی دیگر نخواهد بود.

وی ضمن بیان این مطلب که آمار متفاوتی داریم که شرکت های اقتصاد دیجیتال در روزهای قطعی اینترنت چقدر متضرر شده اند، گفت: آقای الفت نسب دبیر اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی گفته قطع اینترنت روزانه ۳ و ۸ دهم همت به کسب و کارهای اینترنتی آسیب زده است اما پیگیری کردیم که آیا این عدد دقیق هست یا نه و متوجه شدیم که این عدد درست نیست و آمار خسارت کمتر است.

افشین افزود: برعکس جنگ ۱۲ روزه، خوشبختانه شرکت های دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال آسیب جدی ندیدند. اینکه آمار ضرر زیان های شرکت های دانش بنیان چقدر بوده، زمان می برد.

وی با بیان اینکه بیشترین آسیب را در این شرایط شرکت های دانش بنیان می بینند، تصریح کرد: در همین رابطه بسته های حمایتی را برای شرکت ها در نظر گرفته ایم تا آسیب به شرکت ها را کمتر کنیم. دوستان من در حال ارزیابی ضرر و زیان ها هستند. حتی ممکن است با توجه به ارزیابی شرایط، در آینده یکی‌دوبسته دیگر ویژه شرکت های دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال اضافه کنیم. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه