اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شوک گازی موشک‌های ایرانی به اسرائیل

شوک گازی موشک‌های ایرانی به اسرائیل
برای دومین بار در سال جاری، میادین گازی اسرائیل به دلیل حملات ایران خاموش شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شرکت شورون پس از آن‌که اسرائیل به دلایل امنیتی دستور توقف تولید را صادر کرد، در میدان گازی لویاتان وضعیت اضطراری اعلام کرده است. این دومین بار در کمتر از یک سال گذشته است که درگیری‌ها با ایران باعث توقف تولید در میادین گازی اسرائیل شده است.پس از حملات مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران و واکنش‌های متقابل در منطقه، وزارت انرژی رژیم صهیونیستی به شورون دستور داد تولید در میدان لویاتان را متوقف کند.

شرکت نیومد انرژی، از شرکای این پروژه، اعلام کرد این تصمیم بر اساس دستور نهادهای امنیتی گرفته شده و ممکن است با توجه به شرایط، توقف‌های موقت دیگری هم اعمال شود.این شرکت همچنین تایید کرده که به آن دستور داده‌اند تولید در میدان کاریش را نیز متوقف کند.لویاتان بزرگ‌ترین میدان گازی اسرائیل است و گاز مورد نیاز اسرائیل، مصر و اردن را تامین می‌کند. در ۹ ماه نخست سال ۲۰۲۵، این میدان ۸.۱ میلیارد متر مکعب گاز به این سه کشور فروخته که بیش از نیمی از آن، یعنی ۴.۸ میلیارد متر مکعب، سهم مصر بوده است.

این اتفاق مشابه حمله اسرائیل در ژوئن به ایران است؛ زمانی‌که با اوج‌گیری تنش‌ها، تولید در لویاتان و کاریش متوقف شد و مصر ناچار شد گاز برخی صنایع، از جمله کارخانه‌های تولید کود شیمیایی، را محدود کند. اکنون پیش‌بینی می‌شود مصر برای جبران کمبود گاز، بار دیگر واردات گاز طبیعی مایع را افزایش دهد.نکته قابل‌توجه این است که این توقف درست در زمانی رخ داده که کنسرسیوم لویاتان به‌تازگی مرحله نخست طرح توسعه‌ای به ارزش ۲.۳ میلیارد دلار را تصویب کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه