logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است

وزیر خارجه ایتالیا: هنوز با ایران در حال مذاکره هستیم

وزیر خارجه ایتالیا: هنوز با ایران در حال مذاکره هستیم
وزیر امور خارجه ایتالیا گفت دولت رُم با ایران در راستای تلاش به منظور پایان دادن به درگیری در غرب آسیا مذاکره می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آنتونیو تایانی»، وزیر امور خارجه و معاون نخست‌وزیر ایتالیا امروز (جمعه) عنوان کرد: ما همچنان با دولت ایران در حال مذاکره هستیم و هدف پایان دادن هر چه سریع‌تر به خصومت‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایتالیایی «آنسا»، تایانی در صحبت‌هایی پس از یک نشست اینترنتی با سفیران کشورهای حوزه خلیج فارس بیان داشت: ما روز پنجشنبه زمانی که همه اتباع ایتالیایی حاضر در ایران که خواستار ترک آنجا بودند را به جمهوری آذربایجان منتقل کردیم پرسنل دیپلماتیک خودمان را نیز از تهران به باکو بردیم.

او خاطر نشان کرد: حفظ ارتباط دیپلماتیک مهم است.

تایانی اضافه کرد: «ما همچنان سفارتمان در ایران را حفظ می‌کنیم اما عملیات‌های آن را از محل پایتخت جمهوری آذربایجان انجام می‌دهیم. بنا بر این هیچ خللی در روابط دیپلماتیک ما مطلقا ایجاد نشده است چون ما معتقدیم باید به مذاکرات ادامه دهیم.»

وزیر خارجه ایتالیا خاطرنشان کرد: «راه گفتگوها باید همواره باز باشد. هدف این است که در سریع‌ترین زمان ممکن به خصومت‌ها پایان دهیم. ما به تلاشمان برای تحقق این هدف ادامه خواهیم داد و هماهنگی‌ها را در سطح اروپایی انجام خواهیم داد.»

تایانی از سوی دیگر عنوان کرد دولت ایتالیا بعد از شروع درگیری در غرب آسیا که در نتیجه حملات جنایتکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران رخ داد، کمک کرده تا بالغ بر ۱۰۰۰۰ ایتالیایی ساکن منطقه به خانه برگردند و روند بازگشت‌ها همچنان ادامه می‌یابد.

او این عملیات بازگشت را یک عملیات پیچیده خواند چون تعداد ایتالیایی‌های ساکن خارج که تحت تاثیر جنگ در غرب آسیا قرار گرفته‌اند آمار بالایی است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه