logo
چهارشنبه 15 مهر 1405 | چهارشنبه 07 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  15. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

کاهش تولید پتروشیمی ژاپن در پی کمبود نفتا

کاهش تولید پتروشیمی ژاپن در پی کمبود نفتا
مدیران بزرگترین شرکت‌های گاز ژاپن روز چهارشنبه اعلام کردندکارخانه‌های پتروشیمی این کشور همچنان با محدودیت عرضه نفتا مواجه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛شینیچی ساسایاما رئیس شرکت «توکیو گاز»، در یک کنفرانس مطبوعاتی که توسط رویترز منتشر شد، گفت: «از آنجایی که ما تعدادی مشتری داریم که از نفتا یا سایر فرآورده‌های نفتی در عملیات تولیدی خود استفاده می‌کنند، هرگونه اقدامی برای کاهش فعالیت‌ها یا عملیات آنها می‌تواند بر فروش گاز ما تاثیر بگذارد.»

ماساتاکا فوجیوارا رئیس شرکت «اوساکا گاز»، نیز روز چهارشنبه در اظهارات جداگانه‌ای هشدار داد که اگر کارخانه‌های پتروشیمی به دلیل کمبود فرآورده‌های نفتی به سمت کاهش تولید حرکت کنند، فروش گاز این شرکت کاهش خواهد یافت. گروه بیمه اعتبار تجاری کوفاس (Coface) هفته گذشته اعلام کرد بخش پتروشیمی آسیا به شدت به واردات نفتا، گاز نفتی مایع شده (ال‌پی‌جی) و متانول از خلیج فارس وابسته است، بنابراین جنگ در خاورمیانه شوک بزرگی در عرضه در آسیا ایجاد می‌کند که بیشترین آسیب را در برابر اختلالات عرضه از منطقه خلیج فارس دارد.

تولیدکنندگان پتروشیمی آسیایی در کره جنوبی و ژاپن از نظر ساختاری با ذخایر کم نفتا و ال‌پی‌جی فعالیت می‌کنند که تنها برای پوشش چند هفته تولید کافی است. کوفاس خاطرنشان کرد که نتیجه بحران عرضه فعلی این است که موجودی نفتا به سرعت در حال کاهش است و تولیدکنندگان را مجبور به کاهش تولید می‌کند.

جو دویهی اقتصاددان بخش کوفاس، گفت: «با توجه به عبور ۶۰ تا ۷۰ درصد محموله‌های نفتای آسیا از هرمز، یک اختلال طولانی مدت می‌تواند جریان‌ها، هزینه‌ها و شاید جغرافیای صنعت پتروشیمی جهانی را از نو تعریف کند».

بر اساس گزارش اویل پرایس، در حالی که ژاپن نسبت به مختل شدن عرضه ال‌ان‌جی از خاورمیانه آسیب پذیری کمتری دارد اما تولیدکنندگان پتروشیمی ژاپن احتمالا به زودی بحران عرضه نفتا را به شدت احساس خواهند کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه