logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  2. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  3. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  4. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  5. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  6. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  7. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  8. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  9. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  10. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  11. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  12. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  13. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  14. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  15. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  16. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  17. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  18. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  19. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  20. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است

هشدار دستیار پوتین نسبت به مشارکت مستقیم ناتو در حملات علیه روسیه

هشدار دستیار پوتین نسبت به مشارکت مستقیم ناتو در حملات علیه روسیه
دستیار رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد فراهم کردن فضای عملیاتی برای پهپادهای تهاجمی اوکراین از سوی کشورهای بالتیک و فنلاند، به منزله مشارکت مستقیم اعضای ناتو در حملات علیه روسیه است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نیکولای پاتروشف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه، در اظهاراتی تأکید کرد که مسیر پرواز پهپادهای اوکراینی از فراز منطقه بالتیک، نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اخذ مجوز از مقامات کشورهایی بوده که حریم هوایی آن‌ها مورد استفاده قرار گرفته است.

وی همچنین از توزیع گسترده بروشورهایی در استونی خبر داد که به احتمال ظاهر شدن پهپادها در آسمان این کشور اشاره دارد و این امر را نشانه‌ای از هماهنگی دانست.

پاتروشف عنوان داشت، فراهم کردن فضا برای پهپادهای تهاجمی توسط کشورهای بالتیک و فنلاند، به معنای مشارکت مستقیم اعضای ناتو در حملات علیه روسیه است.

به گفته پاتروشف، پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تحت پوشش رزمایش «سپر دریایی ۲۰۲۶» به ایجاد زیرساخت‌های ضد روسی در منطقه دریای سیاه ادامه می‌دهد.

دستیار رئیس‌جمهور روسیه به همراهی یک ناوچه از ناوگان دریای سیاه با نفتکش‌های روسی از کانال انگلیسی در هفته گذشته اشاره کرد.

پاتروشف در واکنش به تصمیم لندن برای بستن کانال انگلیسی به روی کشتی‌های تجاری مرتبط با روسیه، گفت: بریتانیایی‌ها هنوز از ننگ اجداد دزدان دریایی خود رنج می‌برند.

وی همچنین از افزایش کشفیات مین‌های دریایی اوکراینی در نزدیکی سواحل ترکیه، بلغارستان و رومانی ابراز نگرانی کرد.

پاتروشف نظام کی‌یف را همچنان منبع اصلی خطر تروریستی و نظامی در دریای سیاه خواند و به مین‌گذاری گسترده این دریا توسط اوکراین اشاره کرد.

وی همچنین عنوان کرد که سرویس اطلاعاتی اوکراین با هماهنگی و پشتیبانی اطلاعاتی ناتو، به طور عمدی کشتی‌های تجاری روسیه را هدف قرار می‌دهد.

دستیار رئیس‌جمهور روسیه ابراز داشت که روسیه انتظار دارد ژاپن توانمندی‌های نظامی خود را با تمرکز بر عملیات‌های تهاجمی تقویت کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه