logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

موضع جدید ترامپ در قبال رفع تحریم‌های ایران

موضع جدید ترامپ در قبال رفع تحریم‌های ایران
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درحالی که تلاش‌های فشرده دیپلماتیک با میانجی‌گری پاکستان و قطر و کشورهای منطقه در جریان است، موضع جدیدی در رابطه با رفع تحریم‌های ایران اتخاذ کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ترامپ روز چهارشنبه در گفت‌وگو با شبکه «پی‌بی‌اس نیوز» مدعی شد که ایران در ازای کنار گذاشتن اورانیوم با غنای بالا، از لغو تحریم‌ها برخوردار نخواهد شد.

درحالی رفع تحریم‌ها و آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران از شروط اصلی هرگونه توافق احتمالی است، ترامپ در پاسخ به این سوال که «آیا توافق فعلی شامل کنار گذاشتن اورانیوم غنی‌شده ایران در برابر لغو تحریم‌ها خواهد بود؟» ادعا کرد: «نه، نه، اصلا. هیچ کاهش تحریمی در کار نیست.»

پیش‌تر «اسماعیل بقایی» سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی VICE NEWS در پاسخ به سوالی درباره پیشنهاد ایران برای پایان دادن به خصومت‌ها با ایالات متحده که از طریق پاکستان منتقل شده بود، گفت: «ما هیچ امتیازی از ایالات متحده نمی‌خواهیم؛ ما صرفاً خواهان حقوق خود هستیم. تحریم‌ها باید لغو شوند، دارایی‌های مسدودشده ایران باید آزاد شده و در اختیار کشور قرار گیرد.»

ترامپ همچنین مدعی شد که در تماس‌های اخیر با چند کشور عربی از جمله عربستان سعودی، اردن، مصر و دیگر کشورها تاکید کرده است که پیوستن به «توافق‌نامه‌های ابراهیم» باید برای آن‌ها الزامی باشد.

عربستان سعودی پیش‌تر اعلام کرده بود که بدون تضمین تشکیل کشور مستقل فلسطین، به این توافق‌ها نخواهد پیوست. ترامپ در پاسخ به این سوال که چرا «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان، باید بدون وجود مسیری برای تشکیل کشور فلسطین به توافق‌نامه‌های ابراهیم بپیوندد، گفت: «چون این برای عربستان عالی است. برای عربستان فوق‌العاده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه