logo
پنج‌شنبه 09 مهر 1405 | پنجشنبه 01 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دستگیری سارق مسلح دو طلافروشی در شرق و شمال پایتخت

دستگیری سارق مسلح دو طلافروشی در شرق و شمال پایتخت
معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از شناسایی و دستگیری عامل سرقت‌های مسلحانه از دو واحد طلافروشی در شرق و شمال پایتخت و کشف اموال مسروقه خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری در تشریح جزئیات شناسایی و دستگیری عامل سرقت‌های مسلحانه از دو واحد طلافروشی در شرق و شمال پایتخت اظهار داشت: در پی ارجاع پرونده‌ای مبنی بر سرقت مسلحانه از یک واحد طلافروشی در شرق تهران در تاریخ ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های میدانی و اقدامات تخصصی پلیسی نشان داد سارق، مردی جوان بوده که با استفاده از یک دستگاه خودروی آریزو مشکی‌رنگ به محل مراجعه و پس از تهدید متصدی طلافروشی با سلاح گرم، اقدام به سرقت طلاجات کرده و از محل متواری شده است.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در جریان تحقیقات و پیش از شناسایی متهم، دومین سرقت مسلحانه نیز از یک واحد طلافروشی در شمال تهران به وقوع پیوست. بررسی‌های کارآگاهان نشان داد این سرقت نیز توسط همان فرد و با استفاده از همان خودرو انجام شده است.

سرهنگ نثاری تصریح کرد: کارآگاهان با بهره‌گیری از اقدامات اطلاعاتی و فنی، موفق به شناسایی پلاک اصلی خودروی مورد استفاده در سرقت‌ها شدند. تحقیقات بعدی نشان داد مالک اولیه خودرو آن را به فرد دیگری واگذار کرده است که بررسی تصاویر به دست آمده، تطابق کامل وی با چهره سارق را آشکار کرد.

وی افزود: پس از شناسایی مخفیگاه متهم و با هماهنگی مقام قضایی، کارآگاهان در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند. در بازرسی از محل اختفای متهم، یک قبضه سلاح کمری به همراه ۱۰ فشنگ جنگی و دو تیغه خشاب کشف و ضبط شد. همچنین خودروی آریزو مورد استفاده در سرقت‌ها نیز شناسایی و توقیف شد.

معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: متهم پس از مواجهه با مستندات و ادله موجود، به ارتکاب هر دو فقره سرقت مسلحانه اعتراف کرد و در ادامه تحقیقات اعلام داشت طلاجات مسروقه را از طریق خواهر خود که در یکی از شهرهای شمالی کشور سکونت دارد، به فروش رسانده است.

سرهنگ نثاری گفت: در ادامه و با اخذ نیابت قضایی، تیمی از کارآگاهان به محل سکونت متهم دوم اعزام شده و وی را نیز دستگیر کردند. این متهم ضمن پذیرش اتهام تحصیل و نگهداری اموال مسروقه، تمامی طلاجات سرقتی را تحویل پلیس داد.

وی در پایان با اشاره به استرداد اموال کشف‌شده به مال‌باختگان اظهار داشت: با دستور مقام قضایی، تمامی اموال مسروقه کشف و به شکات تحویل داده شد و تحقیقات برای شناسایی سایر جرائم احتمالی متهمان همچنان ادامه دارد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه