اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به بیش از ۲۲ هزار ایثارگر

پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به بیش از ۲۲ هزار ایثارگر
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعلام برنامه جامع این نهاد برای تحقق «اشتغال پایدار» جامعه هدف، از هدف‌گذاری کاهش ۵۰ درصدی نرخ بیکاری ایثارگران طی پنج سال آینده خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۴ به بیش از ۲۲ هزار نفر از ایثارگران، تسهیلات اشتغال زایی پرداخت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر نبی زاده با تشریح برنامه‌های این اداره کل در حوزه ایجاد فرصت های شغلی، اظهار کرد: ما یک برنامه بلندمدت مطابق با مأموریت‌های خود ترسیم کرده‌ایم که بر اساس آن بتوانیم ۵۰ درصد از جامعه جویای کار ایثارگر را در طول پنج سال کاهش دهیم. برای این مسیر، اهداف و راهبردهای مشخصی تعریف و به تمام استان‌ها ابلاغ شده است.

تفاوت بنیاد شهید با سایر نهادها

وی با اشاره به تفاوت ماهیت کار در بنیاد شهید، ادامه داد: کسی که در بنیاد شهید کار می‌کند با سایر بنیادها تفاوت اساسی دارد. اگر ساعت اداری تمام شود اما ایثارگری در دفتر باشد، به هیچ وجه نمی‌توانید محل کار را ترک کنید، باید تا آخرین نفر بمانیم و کار را انجام دهیم.

مدیرکل اشتغال بنیاد شهید از مکاتبه با ریاست عالی سازمان برای الزام سازمان‌های تابع به استفاده از نیروهای جویای کار بنیاد خبر داد و گفت: با امضای ریاست عالی سازمان، به همه سازمان‌های تابع ابلاغ شده که هرگونه استخدامی داشته باشند، از جامعه جویای کار بنیاد استفاده کنند.

صندوق اشتغال و کارآفرینی؛ پتانسیلی برای خوداتکایی

نبی زاده با اشاره به ماده ۳۲ قانون و قوانین مرتبط (۳۴، ۳۵، ۵۹ و ۷۹ نظام صنفی) افزود: یکی از نقاط قوت، تشکیل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید است. منابعی از بانک‌های عامل، صندوق توسعه ملی و حتی منابع داخلی بانک دی در اختیار این صندوق قرار گرفته تا در مسیر کارآفرینی گام بردارد. همکاران من در سراسر کشور با تمام وجود پای کار هستند و جای تقدیر دارد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به وضعیت بیکاری، این صندوق پتانسیل بزرگی است، اما باید شیوه‌های انتخاب افراد برای دریافت تسهیلات را اصلاح کنیم تا خدای نکرده فردی به بیکار بدهکار تبدیل نشود. در حال همکاری با صندوق هستیم تا این فرایند را بهبود ببخشیم.

اشتغال ۲۲ هزار و ۱۲۵ نفر در سال ۱۴۰۴

این مقام مسئول گفت: در جزء ۱ و ۲ بند ب تبصره ۱۵ قانون بودجه، تعداد ۲۲ هزار و ۱۲۵ ایثاگر در سال ۱۴۰۴ از مزایای این قوانین بهره‌مند شده و تسهیلات خود را دریافت کردند.

وی افزود: همچنین برای کسب‌وکارهای بزرگ که طرح‌هایشان مورد تأیید بنیاد و کمیته فنی استان بود، از صندوق توسعه ملی وام پرداخت شده است.

نظارت هوشمند بر کسب‌وکارها

مدیرکل اشتغال در پاسخ به سئوالی درباره نظارت بر کسب‌وکارهای خرد و متوسط هم گفت: در کسب‌وکارهای خانوادگی نظارت‌هایی انجام می‌شود، اما سیستماتیک نیست. در حال تدوین یک سامانه نظارتی با همکاری سازمان اقتصادی کوثر و صندوق هستیم.

نبی‌زاده با اشاره به تلاش‌های همکارانش در ایام جنگ رمضان گفت: در آن مدت همه همکاران حتی فراتر از درصد اعلامی سازمان حضور داشتند و بحث تکمیل ظرفیت‌ها و آزمون‌ها را داشتیم که اگر تعطیل می‌کردیم، به این نقطه نمی‌رسیدیم که بتوانیم شغل‌محل‌ها را در ۱۰ روز آینده تکمیل کنیم.

مدیرکل اشتغال با اشاره به شهادت و جانبازی تعدادی از عزیزان در جنگ رمضان ادامه داد: سامانه‌ای مخصوص فرزندان شهدا راه‌اندازی کرده‌ایم و به استان‌ها اعلام شده موارد را ارسال کنند.

وی از عقد تفاهمنامه با سازمان ساتپا خبر داد و گفت: با توجه به تفاهم نامه وزارت نیرو با سازمان‌های حمایتی برای نصب پنل‌های خورشیدی ۵ تا ۷ کیلوواتی، ما نیز این ظرفیت را در اختیار ایثارگران قرار داده‌ایم. این طرح به صورت شخصی و تعاونی قابل اجراست و درآمد ماهانه ۵ تا ۶ میلیون تومان برای خانواده‌ها دارد. پس از نهایی شدن، اطلاع‌رسانی گسترده از طریق رسانه‌های بنیاد و فضای مجازی انجام خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه