اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد
رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت تردد و یک‌طرفه شدن محور چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به آغاز موج بازگشت مسافران از تعطیلات تاسوعا و عاشورای حسینی، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور خبر داد و گفت: با توجه به حجم سنگین ترددهای بازگشتی و بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده، از ساعت 11:00 صبح امروز (5 تیرماه)، محور چالوس و آزادراه تهران–شمال به منظور مدیریت بار ترافیکی به صورت یک‌طرفه از (شمال به جنوب) اداره می‌شوند.

وی افزود: بر این اساس، تردد تمامی وسایل نقلیه از مسیر (جنوب به شمال) در محور چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت 11:00 صبح تا اطلاع ثانوی ممنوع است و این محدودیت تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی و عادی شدن شرایط ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: هم‌اکنون ترافیک در محور چالوس در مسیر شمال به جنوب، حدفاصل ماسال تا مکارود و محدوده انارک، سنگین گزارش شده است. همچنین در محور هراز مسیر شمال به جنوب و محدوده بایجان نیز تردد با ترافیک سنگین همراه است.

سردار کرمی‌اسد ادامه داد: در حال حاضر تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه قزوین–رشت در مسیر رفت و برگشت و همچنین محورهای چالوس و هراز در مسیر جنوب به شمال روان است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند، افزود: تنها در برخی از محورهای استان آذربایجان غربی بارش باران گزارش شده است که رانندگان باید ضمن رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب را حفظ کنند.

رئیس پلیس راه راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها اطلاع کسب کنند و با رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پرهیز از عجله و شتاب و همکاری با مأموران پلیس، در مدیریت ترافیک و تأمین ایمنی سفرهای بازگشت مشارکت داشته باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه