logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

«پاشنه آشیل» راهبرد ترامپ در جنگ علیه ایران

«پاشنه آشیل» راهبرد ترامپ در جنگ علیه ایران
شبکه الجزیره به دلایل شکست آمریکا در کاهش تبعات جنگ افروزی علیه ایران در داخل این کشور و محدود شدن گزینه های پیش روی ترامپ اشاره کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سایت شبکه الجزیره گزارش داد، در حالی که اقتصاد کشورهای مختلف از بحران های ناشی از تنش در منطقه و اختلال زنجیره انتقال انرژی رنج می برند اقتصاد آمریکا نیز با افزایش بی سابقه قیمت سوخت رو به رو است. این کشور به عنوان بزرگترین تولید کننده نفت خام در جهان شاهد افزایش بی سابقه قیمت بنزین از تابستان ۲۰۲۲ تاکنون بوده است. با وجود تلاش های دولت آمریکا برای کاهش این موج، قیمت ها همچنان در حال افزایش است و این روند بر میانگین تورم داخلی تأثیر منفی می گذارد.

بر اساس این گزارش، شرایط کنونی در کنار افزایش قیمت دیگر کالاها بر دولت ترامپ فشار آورده و گزینه های پیش روی آن را برای گسترش دامنه جنگ و گسترش بانک اهداف از جمله تأسیسات انرژی ایران محدود می کند.

طی ماه های گذشته دولت آمریکا ۱۲۸ میلیون بشکه نفت به ذخایر راهبردی خود اضافه کرده تا قیمت بنزین را به کمتر از چهار دلار در هر گالن کاهش دهد اما نتیجه بخش نبوده است. قیمت هر گالن قبل از آغاز جنگ کمتر از سه دلار بوده و هرگز به شرایط قبل از جنگ تا بازگشایی تنگه هرمز بازنخواهد گشت.

شرکت های نفت داخلی در آمریکا نیز قیمت ها را بر اساس قیمت های جهانی و نه عرضه و تقاضای داخلی، تعیین می کنند. بدان معنی که قیمت ها می تواند ۶۰ درصد بیشتر از آن چیزی که باید باشد، افزایش یابد.

افزایش قیمت ها در کنار نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره تبدیل به پاشنه آشیل راهبرد ترامپ در جنگ با ایران شده است. این شرایط گزینه های وی را محدود می کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه