logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

«پیناتک» به تماشاخانه طهران می‌رود

«پیناتک» به تماشاخانه طهران می‌رود
نمایش «پیناتک» به کارگردانی نازنین نعیمی و فاطمه جلال در تماشاخانه طهران روی صحنه می‌رود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، نمایش «پیناتک» به نویسندگی نازنین نعیمی، کارگردانی نازنین نعیمی و فاطمه جلال و تهیه‌کنندگی آرزو لطفی، روزهای ۲۸ شهریور و ۴ مهر، ساعت ۲۱ در سالن مده‌آ تماشاخانه طهران روی صحنه می‌رود.

این نمایش روایتگر داستان خانواده‌ای است که پدر مانا برای کمک به دخترش تصمیم می‌گیرد یک عروسک هوشمند به نام «پیناتک» تهیه کند؛ اما این هدیه به‌تدریج زندگی خانواده را دستخوش تغییرات غیرمنتظره‌ای می‌کند و اتفاقاتی را رقم می‌زند که مسیر زندگی اعضای خانواده را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

تهیه‌کنندگی این اثر را آرزو لطفی بر عهده دارد و آموزشگاه بازیگری کودک و نوجوان بارانا به‌عنوان مجری طرح، در تولید این نمایش همراه گروه است.

محمدطاها عرفانی، ضحا شریفی، آروشا پسندپور، مرسانا احمدیان، ماهور بوجار، سلنا یاسری‌فر و اندیا اسماعیل‌پور، به ترتیب ورود به صحنه، بازیگران «پیناتک» هستند.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به مدیر تولید: آرمین اقراری، دستیار تولید: کسری تلند، مدیر صحنه: بشیر الله وردی، طراح پوستر: ستایش افشار نادری، مشاور رسانه‌ای: سیدمحمدصادق سیادت و عکاس: پریسا لطفی اشاره کرد.

علاقه‌مندان به تماشای نمایش «پیناتک» می‌توانند به سایت تیوال و یا گیشه تماشاخانه طهران به آدرس خیابان انقلاب، خیابان وصال شیرازی، بالاتر از طالقانی، کوچه فرهنگی (بهنام سابق)، پلاک ۳ مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه