اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون رسانه مجمع جهانی قلم منصوب شد

معاون رسانه مجمع جهانی قلم منصوب شد
مجید صفاتاج، بنیانگذار و مؤسس مجمع جهانی قلم، طی حکمی سید محمدجواد حسینی را به عنوان نخستین معاون رسانه این مجمع منصوب کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید صفاتاج بنیانگذار و موسس مجمع جهانی قلم، طی حکمی رسمی سید محمدجواد حسینی را به سمت اولین معاون رسانه مجمع جهانی قلم منصوب کرد.

انتخاب سید محمدجواد حسینی به عنوان اولین معاون رسانه مجمع جهانی قلم،گامی مهم با هدف ایجاد شبکه‌ای منسجم رسانه‌ای بین‌المللی در جهت تقویت، معرفی(فرد و آثار)، ارتقای حضور بین‌المللی و نیز تعاملات و ارتباطات رسانه‌ای موثر جهانی میان نویسندگان، شاعران، مترجمان،پژوهشگران،اندیشمندان، تحلیلگران و اهل قلم" ایران با همتای ایشان در فضای رسانه ای بین المللی در سطح جهان است.

سید محمدجواد حسینی که اکنون به سِمت معاون رسانه‌ای مجمع جهانی قلم منصوب شده است، با سابقه بیش از دو دهه فعالیت و حضور بین المللی، موسس و مدیر مسئول موسسه آمریکای لاتین خیام است، با حفظ سِمت مدیر عامل مجمع جهانی قلم می‌باشد.

از دیگر سوابق برجسته او می‌توان به سِمت ریاست دبیرخانه دائمی کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم فلسطین در حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که تجربه گرانبهایی را در حوزه ارتباطات و دیپلماسی فرهنگی رسانه‌ای برای وی به ارمغان آورده است.

طبق چارت سازمانی قید شده در اساسنامه مجمع جهانی قلم، معاونت رسانه مجمع متشکل از ۶ مدیریت و ۱۰ کمیته رسانه‌ای ذیل مدیریت‌های معاونت رسانه می‌باشد.

عناوین مدیریت‌های معاونت رسانه مجمع جهانی قلم به شرح ذیل می‌باشد:

۱. مدیریت تبارشناسی (جستجوی تاریخ و شخصیت)

۲. مدیریت استعدادیابی ( جذب نخبگان)

۳. مدیریت روایت‌گری(تولید مستند و آثار تصویری)

۴. مدیریت محتوا (انتشار آثار تولیدی در فضای رسانه‌ای داخلی، بین‌المللی و سایت رسمی مجمع جهانی قلم)

۵. مدیریت بهره‌برداری (فروش آثار تولیدی در رسانه های داخلی و بین‌المللی)

۶. مدیریت هوش مصنوعی(مدیریت‌ها تعامل با کلیه معاونت‌های تخصصی مجمع جهانی قلم)

این مدل «زنجیره ارزش»، معاونت رسانه مجمع را از یک بخش اداری به یک «صنعت فرهنگی-رسانه‌ای بین‌المللی» تبدیل خواهد کرد.

در حال حاضر دفاتر استانی مجمع جهانی قلم در ۹ استان کشور و در سطح بین‌الملل در کشور فرانسه در حال افتتاح می‌باشد و در گام بعدی دفاتر مجمع جهانی قلم در ۳۲ استان کشور و نیز در سطح جهان افتتاح خواهد گردید.

کلیه معاونت‌های رسانه‌ای دفاتر استانی مجمع جهانی قلم در سطح کشور و در سطح بین‌الملل طی حکمی رسمی از سوی سید محمدجواد حسینی معاون رسانه مجمع جهانی قلم منصوب خواهند شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه