logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

نواف سلام: هزینه های نظامی در دنیای امروز از هزینه های توسعه فراتر رفت

نواف سلام: هزینه های نظامی در دنیای امروز از هزینه های توسعه فراتر رفت
نخست وزیر لبنان خواستار احترام به حاکمیت کشورها و قواعد بین‌الملل شده و گفت که هزینه‌های نظامی در دنیای امروز فراتر از هزینه‌ برای توسعه کشورها شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از الجزیره، نواف سلام نخست‌وزیر لبنان در سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که بدون اعتماد متقابل، نمی‌توان امنیت و همکاری میان کشورها را تحکیم کرد.

وی ادامه داد: در جهانی زندگی می‌کنیم که جنگ‌ها و درگیری‌ها در آن رو به افزایش است و هزینه تسلیحات از هزینه توسعه بیشتر شده است.

سلام خاطرنشان کرد که حاکمیت کشورها نباید قابل مذاکره باشد و قواعد حقوق بین‌الملل نیز نباید برای برخی اجرا شود و برای دیگران نه.

نخست وزیر لبنان اولویت این کشور را در این نکته دانست که اختیار تصمیم‌گیری ملی خود را بازیابد؛ به‌گونه‌ای که هیچ قدرتی فراتر از قدرت دولت و هیچ سلاحی خارج از نیروهای مسلح آن نباشد.

وی افزود که هیچ تصمیمی درباره جنگ یا صلح، خارج از نهادهای قانون اساسی دولت گرفته نمی‌شود.

نواف سلام به اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی لبنان اشاره و با بیان اینکه قطعنامه ۱۷۰۱ همچنان مرجع اساسی روابط لبنان و اسرائیل است، تصریح کرد که برای بازپس‌گیری سرزمین‌های لبنان از اشغال اسرائیل و گسترش حاکمیت لبنان بر سراسر خاک کشور تلاش می‌کند.

نخست‌وزیر بر انحصار سلاح در دست دولت و قرار داشتن تصمیم جنگ و صلح در اختیار نهادهای قانون اساسی آن تأکید کرده و افزود که لبنان با جنگی روبه‌رو شد که آن را انتخاب نکرده بود، بلکه این جنگ بر او تحمیل شد.

سلام با اشاره به اینکه لبنان از رویدادهای پیرامون خود تأثیر می‌پذیرد، افزود: نمی‌پذیریم که لبنان بار دیگر به میدان درگیری‌های دیگران یا برگ چانه‌زنی در دست آنان تبدیل شود. آینده لبنان را نمی‌توان به جای آن تعیین کرد و امنیت و ثبات این کشور نباید بهای توافق‌هایی باشد که بدون حضورش منعقد می‌شوند.

نخست‌وزیر لبنان خواستار تثبیت آتش‌بس و خروج رژیم صهیونیستی از اراضی لبنان شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه