logo
سه‌شنبه 14 مهر 1405 | سه‌شنبه 06 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود


قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار وزیر امور خارجه ارمنستان گفت: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان بعدازظهر امروز (دوشنبه ۱۳مهرماه) با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار، با تقدیر از مواضع و اقدامات مردم و دولت ارمنستان در همراهی با جمهوری اسلامی ایران ایام جنگ اخیر و پس از آن گفت: این همراهی از جانب یک ملت همسایه خاطره خوبی در ذهن ها باقی گذاشت.

وی با تبریک برگزاری موفق انتخابات در ارمنستان و تشکیل مجلس و دولت جدید در ایروان، اظهار کرد: سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران، توسعه و استحکام روابط با کشورهای همسایه در سطوح عملیاتی و راهبردی است؛ و بدون شک، ارمنستان یکی از فرصت های توسعه روابط با کشورمان محسوب می شود. در این راستا قالیباف ابراز امیدواری کرد که به زودی معاهده همکاری راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان نهایی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علاوه بر روابط دوجانبه، موضوعات منطقه ای در قفقاز، از جمله مسیرهای مواصلاتی وجود دارد که جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان می توانند در مورد آن گفتگو کنند.

وی با تاکید بر اینکه اکنون بیش از هر زمان دیگری منطقه قفقاز نیازمند آرامش است و این امر باید با تحکیم مرزهای رسمی باشد، افزود: تجربه نشان داده که دخالت قدرت های فرامنطقه‌ای می تواند موجب ناامنی شود. به عنوان مثال در منطقه خلیج فارس مشاهده می شود که قدرت های خارجی آمدند و برخی کشورها تصور کردند که این حضور می تواند برایشان امنیت زا باشد اما دستاوردی آن ناامنی بود. این قدرتها صرفا به ظرفیت ها و امکانات کشورهای منطقه طمع دارند و منافع خودشان را دنبال می کنند.

قالیباف گفت: امیدواریم تبادل نظر و همکاری های پایدار و روبه جلو دو کشور در عرصه سیاسی و اقتصادی، به ایجاد فرصت ها در زمینه های ترانزیت، انرژی و سایر موضوعات کمک کند و موثر باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکایی ها در موضوعات‌ مختلف، خاطرنشان کرد: آمریکایی ها در عرصه نظامی در مقابل جمهوری اسلامی ایران به هیچ یک از اهدافشان نرسیدند و شکست خوردند و در حوزه سیاسی نیز در اجرای تفاهم نامه بدعهدی کردند و در این عرصه نیز ضربه دیگری به اعتبار خودشان زدند.

بر اساس این گزارش، آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان نیز در این دیدار روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران را راهبردی دانست و گفت: همکاری های دولت های دو کشور موجب مستحکم تر شدن این امر می شود.
وی اظهار کرد: دوستی ها و روابط پایدار از میان همراهی کردن در میان مشکلات حاصل می شود؛ در واقع دوستی در روزهای سخت موجب مستحکم تر شدن روابط می شود.

میرزویان ادامه داد: کشورهای منطقه دارای امکانات بی نظیری در حوزه حمل و نقل، انرژی، زیرساخت و ... هستند لذا باید همکاری هایمان را گسترش و توسعه دهیم. به همین جهت ارمنستان درصدد توسعه خطوط مواصلاتی خود با همسایگان است.

وزیر امور خارجه ارمنستان تاکید کرد، کشورش اجازه نخواهد داد که از خاک این کشور اقدامی علیه جمهوری اسلامی ایران انجام شود و تصریح کرد: تاکید جمهوری اسلامی ایران بر اصل تغییرناپذیری مرزهای کشورهای منطقه برای ما بسیار مهم است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه