logo
شنبه 18 مهر 1405 | شنبه 10 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

بیفوما گوی سبقت را از اورونوف ربوده؛

تارتار: هم ناراحتم، هم خوشحال!/ دلم برای بازیکنانم می‌سوزد

تارتار: هم ناراحتم، هم خوشحال!/ دلم برای بازیکنانم می‌سوزد
سرمربی پرسپولیس گفت:دست مربی هم آنقدر باز نیست که ۱۵ بازیکن را در شروع بازی در زمین بگذارم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس پس از پیروزی ۳ بر یک پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان اظهار داشت: ابتدا از هواداران‌مان تشکر کنم که از شروع بازی و حتی قبل از آن تا پایان مسابقه حامی ما بودند. از بازیکنان نیز تشکر می‌کنم که مثل بازی‌های قبل جنگیدند و تلاش کردند. به تیم حریف هم خسته نباشید می‌گویم. در یک زمان‌هایی از بازی ما را اذیت کردند؛ خصوصاً روی ضربات ایستگاهی و کرنرها برنامه داشتند. وقتی بازی ۲ بر یک شد، کارمان کمی سخت شده بود، ولی تغییراتی که ایجاد کردیم به بازی برگشتیم و توانستیم گل سوم را بزنیم. با این وجود به خاطر گلی که دریافت کردیم، خیلی ناراحتم، چون در طول هفته کار کرده بودیم. همچنین به خاطر موقعیت‌هایی که از دست دادیم، ناراحتم. این هم ناراحت کننده است و هم خوشحال کننده، چون توانستیم موقعیت به دست بیاوریم.

وی افزود: از اینکه هواداران ما خوشحال هستند، من هم خیلی خوشحال هستم. هواداران پرسپولیس باید همیشه شاد باشند، چون آنقدر به ما روحیه و انگیزه می‌دهند که واقعاً لیاقت‌شان خیلی بالاتر است. ان‌شاءالله در ادامه راه هم بتوانیم دل‌شان را شاد کنیم.

سرمربی پرسپولیس در واکنش به سوالی درباره موقعیت‌های متعددی که بازیکنان این تیم از دست دادند، گفت: البته لیگ ما لیگ سختی است. همه تیم‌ها خوب هستند و تلاش می‌کنند، ولی یکی از مشکلاتی که الان وجود دارد، کیفیت زمین است. بچه‌های ما از کیفیت زمین گلایه داشتند و می‌گفتند زمین سنگین است. نمی‌دانم بارندگی قبل از بازی تأثیرگذار بود یا این چمن بلند بود. از مسئولان ورزشگاه تشکر می‌کنم، ولی این رسیدگی کافی نیست. تیم‌های میزبان باید سازندگی کنند تا موقعیت ایجاد کنند و بهتر ضربه بزنند. از مسئولان کشور می‌خواهم که ورزشگاه آزادی را درست کنند. حیف است این ورزشگاه از گردونه خارج شده و پرسپولیس و استقلال خارج از این ورزشگاه بازی می‌کنند. این هم پتانسیل هواداری حیف است که به ورزشگاه نمی‌آیند.

تارتار درباره پرس بالای پرسپولیس تصریح کرد: تیمی که مدعی قهرمانی باشد، باید باصلابت بازی کند. ما در همه بازی‌ها به این شکل بازی کردیم. اگر یک بازی با تراکتور را فاکتور بگیریم، در بقیه بازی‌ها به همین شکل بودیم. بچه‌ها در این تاکتیک فوق‌العاده هستند. فقط من دلم برای چند بازیکن‌مان می‌سوزد که در طول بازی به آن‌ها بازی نمی‌رسد. آنقدر بازیکن خوب دارم که دلم برای آن‌ها می‌سوزد. آخر بازی هم ناراحت بودم. ای‌کاش قانونی وجود داشت که می‌توانستم تعداد بیشتری بازی بدهم. امیدوارم در طول فصل به تناوب از بازیکنان بیشتری استفاده کنیم و جام حذفی هم برگزار شود و بتوانیم تعدادی از بازیکنان خودمان را هم آنجا بازی بدهیم.

«آیا شما به ترکیب دلخواه خودتان در پرسپولیس رسیدید؟» وی در پاسخ به این سوال گفت: طبیعتاً با گذشت ۸ هفته همه تیم‌ها به ترکیب خودشان رسیدند، ولی کوچک‌ترین آسیب دیدگی وجود داشته باشد، ترجیح می‌دهیم از بازیکن استفاده نکنیم. ما پتانسیل بازیکنی داریم و می‌توانیم جایگزین کنیم. امروز هم در شروع بازی تغییراتی داشتیم، ولی بچه‌ها خوب عمل کردند و توانستیم نتیجه بگیریم.

سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: ما در طول تمرینات نکات را گوشزد می‌کنیم. هر کسی که موقعیت بهتری دارد، باید استفاده کند. اگر موقعیت خوبی نداشت، باید به هم‌تیمی خودش پاس دهد، ولی بچه‌ها انقدر با هم صمیمی هستند که گذشت آن‌ها بیش از حد است. به هر حال گذشت بهتر از خودخواهی است.

تارتار در خصوص استفاده از پویا اسمی به‌عنوان جوان‌ترین بازیکن تاریخ پرسپولیس در این مسابقه گفت: تیمی که در کورس قهرمانی است، خیلی سخت است که ریسک کنیم. امروز ما دو دفاع وسط نداشتیم که توانستیم از پویا اسمی استفاده کنیم و شاید در هفته‌های بعد این فرصت نباشد. این اتفاق می‌تواند انگیزه بسیار خوبی برای تیم‌های پایه باشد. چند بازیکن از آکادمی همیشه در تمرین ما هستند. مسابقات آن‌ها شروع شده و نمی‌توانیم زیاد آن‌ها را ببینیم. پویا اسمی از شروع فصل کنار ما بوده و جوان آینده‌داری است و ان‌شاءالله بتواند در ادامه بیشتر بازی کند.

وی در مورد اینکه چرا اورونوف همچنان در ترکیب اصلی پرسپولیس حضور نداشت، عنوان کرد: فکر می‌کنم چندبار در مورد این مسئله صحبت کردم. بچه‌های ما به تناوب بازی می‌کنند. دست مربی هم آنقدر باز نیست که ۱۵ بازیکن را در شروع بازی در زمین بگذارم. اورونوف هم انصافاً در تمرینات تلاش می‌کند. در واقع همان‌قدر که بیفوما تلاش می کند، اورونوف هم تلاش می‌کند، ولی گوی سبقت را بیفوما گرفته. باید این رقابت وجود داشته باشد. محمدحسین صادقی و امیرحسین محمودی اصلاً بازی نکردند. من دلم برای آن‌ها می‌سوزد، ولی برای من چالش شیرینی است.ان‌شاءالله جام حذفی برگزار شود می‌توانیم از این بازیکنان استفاده کنیم.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که «با توجه به کیفیت فنی محمودی و نیمکت‌نشینی او در پرسپولیس، این بازیکن به تیم ملی ایران دعوت می‌شود، به نظر شما آیا او می‌تواند کمک کند؟» عنوان کرد: همین که یک جوان در تیم ملی ما بازی می‌کند، کار خوبی است. ما نباید انتقاد کنیم. از آنطرف می‌گوییم جوانگرایی شود ولی از این طرف هم بگوییم چرا دعوت شده؟ سلیقه هر مربی است. در پست ما در میانه زمین ترافیک است. هر چقدر جوانگرایی باشد، ما خوشحال می‌شویم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه