اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شاخص بورس به شدت کاهش یافت

شاخص بورس به شدت کاهش یافت
شاخص کل بورس که تا ۷۴ هزار و ۴۰۰ واحد پیش‌روی کرده بود، دقایقی قبل با کاهش ۳۳۴ واحدی به رکورد یک ماه پیش خود بازگشت و ارزش بازار نیز به مرز ۳۵۰ هزار میلیارد تومان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، شاخص کل بورس در دقایق ابتدایی، روند مثبتی به خود گرفت و پس از آن با سیر نزولی به کمتر از 72 هزار واحد رسید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, شاخص کل بورس در دقایق ابتدایی، روند مثبتی به خود گرفت و پس از آن با سیر نزولی به کمتر از 72 هزار واحد رسید.,

بیشترین تاثیر منفی بر شاخص امروز را نمادهایی همچون پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت تبریز و هلدینگ تامین گذاشتند اما ایران‌خودرو و مدیریت پروژه‌های نیروگاهی روند مثبتی را طی می‌کنند.

,

بانک صادرات ایران بر خلاف روند منفی بازار، با صف خرید 159 میلیونی در صدر تقاضای بازار قرار داشته و با افزایش قیمت روبرو شده است، بانک صادرات پس از افزایش سرمایه 152.3 درصدی، روز گذشته با رشد بیش از 17 درصدی قیمت بازگشایی و بیشترین اثر مثبت بر شاخص را گذاشت و سهامداران حقیقی و عمده خود را نسبت به آینده امیدوارتر کرده است.

,

سرمایه‌گذاری خوارزمی، دولت، سهام عدالت، مجتمع کشت و صنعت ماهی‌دشت و شرکت سرمایه‌گذاری سینا از جمله سهامداران عمده بانک صادرات ایران هستند.

,

بانک صادرات در 6 ماهه ابتدایی سال 92 توانسته بیش از 58 درصد سود را پوشش دهند.

,

به دنبال آن ایران‌خودرو، سایپا، شیشه همدان برترین تقاضای بازار را به خود اختصاص دادند در حالیکه برخی شرکت‌های خودرویی در گزارش‌های شش ماهه زیان پیش بینی کرده‌اند که از جمله آنها پارس خودرو و سایپا است.

,

به گزارش فارس، در معاملات فرابورس شاخص کل نیز با کاهش مواجه شد و به 791 واحد رسید.

,

در این بازار پتروشیمی مارون، پالایش نفت تهران و ذوب‌آهن اصفهان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص را گذاشته است، اما در مقابل پتروشیمی جم ، تامین مواد اولیه صبا نور و پالایش نفت لاوان تاثیر مثبت بر شاخص فرابورس داشتند.

,

به گزارش فارس، روز گذشته، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گزارشی از وضعیت عملکرد بازار سرمایه در ماه‌های اخیر به هیئت دولت ارائه و رئیس جمهور در ادامه بر لزوم حمایت بیش‌تر از بازار سرمایه تأکید کرده است.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه