اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

آخرین وضعیت مسکن‎مهر از زبان معاون وزیر

آخرین وضعیت مسکن‎مهر از زبان معاون وزیر
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قیمت مسکن مهر ثابت نبوده که اکنون افزایش داشته باشد؛ قراردادهایی با متقاضیان منعقد شده که طبق آن تمام دریافتی‌ها علی‌الحساب محسوب می‌شود و قیمت نهایی زمان تحویل واحد تعیین خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محسن نریمان با بیان اینکه در پروژه مسکن مهر موضوعی به نام افزایش قیمت نداریم، اظهارداشت: قیمت مسکن مهر ثابت نبوده که اکنون افزایش داشته باشد؛ بر اساس آیین‌نامه اجرایی تبصره مربوط به مسکن در قانون بودجه سال جاری (تبصره 6) قراردادهایی با متقاضیان منعقد شده که طبق آن تمام دریافتی‌ها علی‌الحساب محسوب می‌شود و قیمت نهایی زمان تحویل واحد تعیین خواهد شد.

وی ادامه داد: نهادها و سازمان‌های دولتی که در حوزه مسکن فعالیت می‌کنند به هیچ عنوان به دنبال انتفاع نیستند و ملاک قیمت‌گذاری هزینه تمام شده پروژه است، حتی ما به عنوان دولت وظیفه داریم از محل اعتبارات دولتی برای تکمیل پروژه مسکن مهر اقدام کنیم.

به گزارش وزارت راه  شهرسازی، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید درباره اعلام قیمت‌های جدید مسکن مهر پرند گفت: آنچه به عنوان افزایش قیمت پرند مطرح شده در واقع تعیین و اعلام قیمت تمام شده این واحدها است که باید محاسبه می‌شد و اعلام قیمت جدید به همین دلیل است.

وی افزود: اگر پروژه‌های مسکن مهر در زمان مقرر به اتمام می‌رسید با تغییر قیمت مواجه نمی‌شدیم. اغلب پروژه‌های مسکن مهر باید یکسال بعد از کلنگ‌زنی بهره‌برداری می‌شد اما متاسفانه دولت قبل موفق به تکمیل این پروژه‌ها در مدت مقرر نشد و به صورت نیمه تمام به دولت یازدهم انتقال یافت؛ بنابراین اکنون دولت تدبیر و امید میراث یک پروژه گسترده نیمه‌تمام است که همین موضوع باعث شد قیمت‌ها دچار نوسان شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: دولت برای اینکه پروژه‌ها بر اساس قراردادها، ضوابط و مقررات تکمیل شود بسترسازی می‌کند. اعتبارات مسکن مهر مجموع آورده مردم و تسهیلاتی است که به مردم ارائه می‌شود اما دولت تلاش می‌کند خدمات زیربنایی و روبنایی را بدون دریافت هزینه از مردم احداث و تکمیل کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه