اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دروازه ری میزبان نمایشگاه "من انقلابی ام"

دروازه ری میزبان نمایشگاه "من انقلابی ام"
شهردار منطقه 20 تهران از اجرای ویژه برنامه های مناسبتی دهه مبارک فجر در مراکز فرهنگی، مساجد و مدارس با مشارکت شهروندان این منطقه جنوبی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سرویس فرهنگی آفتاب ری؛ منصور کتانباف با اشاره به اینکه صدها برنامه فرهنگی و آئینی با مشارکت شهروندان و گروه های مردمی در ایام مبارک دهه فجر تدارک دیده شده است، گفت: برپایی جشن های مردمی انقلاب اسلامی، استقرار ایستگاه فرهنگی در محل جلوس امام خمینی(ره)، پرده خوانی انقلاب اسلامی، برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، پخش فیلم های منتخب انقلابی و دفاع مقدس و میهمانی لاله ها از مهمترین برنامه های این ایام است که در مدارس، مساجد، سراهای محله و مراکز فرهنگی اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, سرویس فرهنگی آفتاب ری,

کتانباف بهره گیری از گروه های هنری و فرهنگی جشنواره شمسه برای مستند سازی مراسم های ویژه این ایام را از ابتکارات مدیریت شهری در سال جاری برشمرد و افزود: نمایشگاه تجسمی من انقلابی ام که وقایع مختلف دوران انقلاب اسلامی را به تصویر می کشد در مرکز فرهنگی "شمیم وحی" دروازه ری همزمان با این ایام دایر است و شهروندان علاقه مند می توانند با حضور در این محل از این امکان فرهنگی استفاده کنند.

,

وی با اشاره به اینکه طبق روال هر ساله زنگ انقلاب در مدارس و سراهای محله منطقه 20 نواخته خواهد شد اظهار داشت: نگارخانه و نگارگذرهای موضوعی از دیگر برنامه های دهه مبارک فجر در منطقه 20 است که در سراهای محله با مشارکت مدیران محله و شهروندان برپا می شود.

,

کتانباف به آذین بندی و تبلیغات محیطی با مضامین انقلابی و سخنان ارزشمند امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری( مدظله العالی) نیز اشاره کرد و گفت: شهروندان ولایت مدار و انقلابی شهرری در آستانه شروع این ایام با حضور پرشور در مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا در بهشت زهرا (س) به استقبال ویژه برنامه های ارزشی دهه مبارک فجر رفتند.

,

شهردار منطقه 20 در پایان دیدار با خانواده های معظم شهدا، مشارکت در برپایی مراسم راهپیمایی 22 بهمن و استقرار ایستگاه های فرهنگی در مسیر را از دیگر ویژه برنامه مناسبتی مدیریت شهری برشمرد.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه