اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به مناسبت ایام الله دهه فجر

سومین کتابخانه روستایی کبودراهنگ افتتاح شد

سومین کتابخانه روستایی کبودراهنگ افتتاح شد
همزمان با ایام‌الله دهه فجر سومین کتابخانه روستایی کبودراهنگ در روستای «باباخنجر» افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، کتابخانه‌ عمومی «شهید دینداری» روستای «باباخنجر»، با حضور معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان، فرماندار کبودراهنگ، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان و جمعی از مسئولان شهرستان افتتاح شد.
معاون برنامه‌ریزی استاندار همدان در حاشیه مراسم افتتاح کتابخانه عمومی «شهید دینداری» روستای «باباخنجر» گفت: یکی از راه‌های رشد و ترقی در روستاها در زمینه‌های فرهنگی و اقتصادی ایجاد کتابخانه در این مناطق است.
خسرو سامری ضمن قدردانی از راه‌اندازی این کتابخانه گفت: این کتابخانه یکصدمین کتابخانه عمومی استان همدان است که به مناسبت دهه فجر افتتاح می شود.
وی اظهار کرد: با گذشت سی و شش سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی فضاهای فرهنگی رو به فزونی است که همین امر در ترویج و گسترش فرهنگ  کتاب و کتابخوانی اثرگذار خواهد بود.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر گفت: این کتابخانه هفتمین کتابخانه نهادی و سومین کتابخانه روستایی شهرستان کبودراهنگ است که با اعتباری بالغ بر400 میلیون ریال راه اندازی شده است.
ارشاد استعدادی گفت: این کتابخانه یکصدمین کتابخانه‌ای است که در استان راه‌اندازی می‌شود و امیدواریم با حمایت مسئولان استانی و شهرستانی شاهد بهره‌برداری از کتابخانه‌های روستایی بیشتری در سطح استان باشیم.
رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی کبودراهنگ نیز گفت: با افتتاح دو کتابخانه روستایی در دهه مبارک فجر و راه‌اندازی کتابخانه‌های عمومی شیرین‌سو و داق‌داق‌آباد در آینده‌ای نزدیک به رقم خوبی در زمینه سرانه زیربنا در سطح شهرستان خواهیم رسید.
سید جواد معینی با اشاره به راه‌اندازی کتابخانه عمومی «شهید دینداری» روستای باباخنجر جمعیت این روستا را یک‌هزار و 900 نفر عنوان کرد و گفت: این روستا به عنوان دورترین روستا از مرکز شهرستان و در مرز استان زنجان از این فضای فرهنگی برخوردار شده است.
انتهای پیام/پ
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه