logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

چرا در فرانسه و بلژیک آماده‌باش اعلام شد؟

چرا در فرانسه و بلژیک آماده‌باش اعلام شد؟
دستگاه های امنیتی فرانسه و بلژیک به خاطر تهدیدهای یک جوان مغربی داعشی به حال آماده باش درآمدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، این جوان مغربی "رضوان حجاوی" (23 ساله) ملقب به "ابو خالد المغربی" است که دارای شناسنامه بلژیکی می باشد.

وی در یک فیلم ویدیوئی که در یوتیوپ منتشر شده، در حالی که مسلح است همراه با تروریست های گروهک داعش به فرانسه و بلژیک پیام می دهد که همراه با دوستانش برای انتقام از این دو کشور باز خواهند گشت.

پایگاه اینترنتی "هسپرس" به نقل از پلیس فدرال بلژیک گزارش داد: رضوان ماه ژانویه به داعش پیوست، اما تحقیقات درباره وی چند ماه قبل از پیوستن به داعش آغاز شده بود. 
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

 
, ,
,

برخی منابع غربی اعلام کرده اند که حجاوی با افراد تندرو دیدار و با آنان درباره ضرورت جهاد و نبرد با کفار گفت وگو کرده بود، چند ماه بعد این فرد مغربی به گروهک تروریستی داعش در سوریه پیوست و به همین دلیل خانواده وی شوکه شدند.

حجاوی که در یک رستوران در شهر "فرفی" کار می کرد تا اینکه به خانواده اش گفت که می خواهد برای گذراندن تعطیلات به ایتالیا برود اما به ترکیه و پس از آن به سوریه رفت تا به داعش بپیوندد.  

وی تا زمان پخش ویدئوی انتقام گیری از فرانسه و بلژیک به مدت بیش از یک سال در کنار گروه تروریستی داعش جنگید بدون آنکه خانواده اش از این موضوع آگاه باشند.

این جوان مغربی در این فیلم، چاقویی مانند گروه داعش در دست دارد که برای سربریدن اسرا استفاده می شود.

وی فرانسه و بلژیک و تمام افرادی را که به زبان فرانسوی تکلم می کنند تهدید کرده که همراه با دوستانش به فرانسه و بلژیک باز خواهد گشت و منافع آنان را از طریق خودروهای بمب گذاری شده، منفجر خواهد کرد، برایش مهم نیست این عملیات در فرانسه یا بلژیک باشد بلکه مهم منفجر ساختن شهرهای کفار می باشد.

حجاوی از فرانسه توقف بمباران مواضع داعش را خواستار شده و با اشاره به بمبی که زیر لباسش پنهان کرده بود گفت که آماده منفجر ساختن خود برای مقابله با این دو کشور اروپایی است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه