به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیّد محمّد حسینی در گفتگو با خبرنگار اهروصال با بیان اینکه این مسابقات در چمن ورزشگاه تختی شهرستان اهر برگزار شد، اظهار داشت: طبق برنامه در اولین روز این مسابقات، تیمهای پارسه دانش سهند و علم و ادب تبریز در ساعت ۱۰ صبح و پس از مراسم افتتاحیه بازی اول را انجام دادند که تیم فوتبال پارسه دانش سهند با نتیجه ۱ بر صفر از سد تیم فوتبال علم و ادب تبریز گذشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,وی ادامه داد: بازی دوم بین تیم های ادب سلماس و ذرت کاران پارس آباد در ساعت ۱۲ ظهر برگزار شد که این دیدار با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان رسید و در ضربات پنالتی تیم ذرت کاران پارس آباد توانست حریف خود را با یک گل اختلاف شکست دهد.
,حسینی با اشاره به اینکه بازی سوم را تیمهای امید ارسباران اهر و بعثت کرمانشاه در ساعت ۱۴ انجام دادند که تیم فوتبال بعثت کرمانشاه با نتیجه ۴ بر صفر از سد تیم فوتبال ارسباران اهر گذشت.
,مسئول روابط عمومی هیئت فوتبال شهرستان اهر در پایان گفت: در دومین روز، فردا یکشنبه تیم فوتبال بعثت کرمانشاه با تیم فوتبال پارسه دانش سهند، تیم فوتبال ذرت کاران اردبیل با تیم فوتبال علم و ادب تبریز و تیم فوتبال ارسباران اهر با تیم فوتبال علم و ادب سلماس به مصاف هم خواهند رفت.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه