اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ظریف: بسیاری از اعضای داعش غربی‌اند

ظریف: بسیاری از اعضای داعش غربی‌اند
وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه به شدت از رویکردهای دوگانه غرب در بحث حقوق بشر و استفاده از این مبحث به عنوان ابزاری برای تغییر ساختار منطقه، انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در شهر ژنو سوئیس، به انتقاد از استفاده ابزاری از مبحث حقوق بشر پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

آقای ظریف در ابتدای اظهاراتش، به انتقاد از ترویج اسلام‌هراسی در کشورهای غربی پرداخت و گفت اظهارات ضدیهودی امری محکوم است، اما نباید از یکسو به مبارزه با این امر پرداخت و از سوی دیگر نه فقط از مسلمانان حمایت نکرد بلکه به ترویج و تشویق اسلام‌هراسی نیز پرداخت.

,

وی همچنین به پدیده شکل‌گیری گروه‌های تروریستی از جمله داعش در منطقه پرداخت و با اشاره به ترویج اسلام‌هراسی در غرب، گفت باید به این سوال پاسخ داد که چرا این تعداد بالا از اتباع غربی به گروه‌های تروریستی پیوسته‌اند؟ باید پرسید که به چه دلیل افرادی از نسل دوم مسلمانان غربی، یعنی کسانی که در غرب به دنیا آمده‌اند، در آنجا رشد کرده و در آنجا تحصیل کرده‌اند، به این گروه‌ها پیوسته‌اند؟ باید پرسید چرا افرادی با لهجه روان غربی، دست به اقدامات وحشتناکی چون سر بریدن می‌زنند؟

,

وزیر امور خارجه ایران در ادامه به انتقاد از استفاده ابزاری از مبحث حقوق بشر توسط «قدرت‌های بزرگ» پرداخت و گفت باید توجه داشت، «کسانی که امروز دوشادوش داعش می‌جنگند، کسانی هستند که تا چند سال قبل مبارزان آزادی خوانده می‌شدند.»

,

وی همچنین شکل‌گیری گروه‌های تروریستی را ناشی از طراحی‌های صورت‌گرفته برای تغییر ساختار منطقه و همچنین تضعیف دولت‌هایی دانست که از سوی برخی قدرت‌ها، دوست تلقی نمی‌شوند.

,

آقای ظریف با تأکید بر اینکه «باید تفکرات جنگ سردی کنار گذاشته و پذیرفت که همه افراد یکسان هستند»، تصریح کرد که در پیش گرفتن راهبرد بازی حاصل جمع صفر، نهایتا به نتایج منفی منجر می‌شود.

,

وزیر امور خارجه ایران در پایان خواستار تلاش جهانی برای جلوگیری از گسترش و رشد اسلام‌هراسی و همچنین مبارزه با تفکرات افراطی و گروه‌های تروریستی شد.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه