اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پورمختار؛

عملکرد بنیاد مسکن کبودراهنگ راضی کننده نیست

عملکرد بنیاد مسکن کبودراهنگ راضی کننده نیست
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از عملکرد بنیاد مسکن کبودراهنگ گفت: عملکرد بنیاد مسکن این شهرستان در موضوع بهسازی و مقاوم سازی روستاها راضی کنند نیست که امیدوارم هر چه زودتر اصلاح شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کورنگ، محمدعلی پورمختار در مراسم تودیع و معارفه بخشدار مرکزی کبودراهنگ با بیان اینکه یکی از خواسته های اصلی مردم روستاهای کبودراهنگ موضوع بهسازی و مقاوم سازی است، اظهار داشت: روند مقاوم سازی روستاهای کبودراهنگ بسیار کند بوده است.
وی تشویق مردم به مقاوم سازی ساختمان ها را یکی از عوامل کاهش خطرات حوادث غیرمترقبه عنوان کرد و گفت: منازل مسکونی مردم روستاهای این شهرستان در برابر حوادث غیرمترقبه مقاومتی ندارد و انتظار این است که بنیاد مسکن به این امر جدی تر بپردازد.
پورمختار با انتقاد از وضعیت بهداشت و درمان در سطح روستاها گفت: در حوزه بهداشت و درمان گرچه پیشرفت های بسیار خوبی در سطح کشور صورت گرفته است اما همچنان روستائیان مطالبات فراوانی در این حوزه دارند.
وی با بیان اینکه زنگ خطر کاهش مجدد میزان تحصیل کردگان در روستاها به گوش می رسد گفت: یکی از مشکلات تاریخی کشور ما در حوزه آموزش و پرورش است که امیدوارم با همت و هماهنگی مسئولین آموزش و پرورش این شهرستان و بخشداران، بخشی از این مشکلات رفع گردد.
رئیس کمیسیون اصل نود با بیان این که مردم شهرستان کبودراهنگ مردمی مومن، متدین و ولایت مدار هستند گفت: مسئولین باید قدر شناس این مردم باشند.
وی ضمن قدردانی از تلاش های یدالله ابراهیم خانی بخشدار سابق کبودراهنگ گفت: محمود نوروزی بخشدار جدید کبودراهنگ نیز یکی از نیروهای توانمند وزارت کشور هستند که 27 سال در بخش های مختلف استانداری همدان سابقه دارند و انتظار می رود در مسئولیت جدید موفق عمل کنند.
انتهای پیام/پ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه