logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  2. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  3. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  4. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  5. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  6. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  7. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  8. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  9. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  10. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  11. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  12. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  13. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  14. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  15. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  16. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  17. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  18. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  19. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  20. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان

انتقال موادمنفجره با ربات دوزیست/تصاویر

انتقال موادمنفجره با ربات دوزیست/تصاویر
یک شرکت آمریکایی از نوعی ربات نظارتی دوزیست و کروی‌شکل رونمایی کرده‌ که می‌تواند در دریا و خشکی حرکت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، این ربات که GuardBot نام دارد، قادر است بدون گیرکردن در میان گل‌ولای، شن و برف براحتی حرکت کند.

سازندگان این ربات بر این باورند که می‌توان از آن برای همراهی‌کردن تیم‌های ویژه عملیاتی در مناطق جنگی یا حتی حمل‌کردن مواد منفجره به پایگاه دشمن استفاده کرد. ربان ابداعی می‌تواند با سرعت شش کیلومتر در ساعت بر روی آب حرکت کند و چگالی پایین به آن امکان شناورشدن می‌دهد. سامانه مزبور سپس قادر است با سرعت 32 کیلومتر در ساعت در طول ساحل حرکت کند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,

 
, ,
,

ربات با استفاده از سیستم آونگ‌مانندی عمل می‌کند که به دلیل تغییریافتن مرکز گرانش، حرکت می‌کند؛ وزن این ربات 25 کیلوگرم اعلام شده و دوربین‌های آن به یک هدایت‌کننده از راه دور امکان مشاهده آنچه را که ربات می‌بیند، می‌دهد.

طراحی کروی، از بخش داخلی این ربات را محافظت می‌کند و شن و حتی گازهای خطرناک نمی‌توانند وارد آن شوند و به ابزار الکترونیکی آسیب وارد کنند.

ربات با استفاده از باتری با قابلیت ‌استفاده مجدد کار می‌کند و باتری آن بسته به نوع مأموریت از هشت تا 16 ساعت عمل می‌کند. همچنین شارژ مجدد باتری حدود سه تا چهار ساعت طول می‌کشد. دوربین‌های این سامانه به آن میدان دید 360 درجه ارائه می‌دهند و ربات می‌تواند محموله‌ای تا وزن دو کیلوگرم را حمل کند.
 

,
,
,
,
,
,

 
, ,
,

بر اساس اعلام شرکت سازنده، این ربات در اصل برای ماموریت‌های فضایی سیاره‌ای طراحی شده بود اما جهت استفاده بر روی زمین دوباره هدفمندی شد.

اندازه این ربات را می‌توان درجه‌بندی کرد و GuardBot می‌تواند تا 10 سانتی‌متر عرض داشته باشد یا این که اندازه آن تا 2.7 متر بزرگ شود. همچنین اندازه نمونه اولیه این سامانه 1.8 متر اعلام شده است.
 

,
,
,
,

 
, ,
,

یک اپراتور می‌تواند ربات را از راه دور کنترل کند و تیم علمی به دنبال خودکارکردن آن است به طوری که بتواند نقطه‌ای را بر روی نقشه رصد کند و خود به آنجا برود.

,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه