logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

اعلام ساعت «مرگ» در سفرهای نوروزی

اعلام ساعت «مرگ» در سفرهای نوروزی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به اینکه در روزهای اخیر لغزندگی و سرخوردن خودروها، مهمترین علت تصادفات جاده‌ای بوده، ساعت مرگ در جاده‌های کشور را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سردار اسکندر مومنی در جریان  بازدید از پاسگاه پلیس راه چالوس- تنکابن اظهار داشت: با توجه به بارش باران و برف در غرب، شمالغرب و شمال کشور، جاده‌های این استان‌ها لغزنده است. لذا از رانندگان می‌خواهیم با توجه به وضعیت جوی و لغزنده بودن جاده‌ها با سرعت مطمئنه تردد کنند تا بتوانند خودرو را کنترل کنند.

وی ادامه داد: در ٢٤ساعت گذشته تصادفات، به میزان اندکی کاهش یافت اما بیشترین علت تصادفات در این روز لغزندگی و سر خوردن خودروها بوده است.

به گفته رییس پلیس راهور ناجا بیشترین تصادفات نوروزی بین ساعات ١٦ تا ٢٠ رخ می‌دهد که مهمترین علت آن خستگی و خواب آلودگی است.

به گزارش ایرنا، مومنی با اعلام پرتصادف ترین استان‌های کشور گفت: از ابتدای طرح نوروزی تا کنون استان‌های کرمان، فارس، خراسان رضوی، اصفهان و خوزستان رکوردار بیشترین تصادف و تلفات رانندگی هستند.

رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: بیشترین تردد در سفرهای نوروزی در جاده‌های خراسان رضوی، استان‌های منتهی به شمال کشور ، قم و خوزستان ثبت شده است.

وی با اشاره به این که درحال حاضر حجم ترافیک جاده‌ها رو به افزایش است افزود: پیش بینی می کنیم تا دو روز آینده و با رسیدن مسافران موج اول مسافران به مقصدهایشان ترافیک جاده‌ای روان شود.

مومنی با اشاره به اینکه مسیر، بخشی از سفر است، تاکید کرد: رعایت فاصله طولی توسط رانندگان، تردد با سرعت مطمئنه و پرهیز از سبقت غیرمجاز می‌تواند از بروز تصادفات جلوگیری کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه