logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

به زلاتان پول دادیم تا مقابل ایران بازی کند؟

به زلاتان پول دادیم تا مقابل ایران بازی کند؟
پس از اظهارات لارش ریشت،مدیر تیم ملی فوتبال سوئد مبنی برای دریافت پول برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم ملی ایران، شائبه‌هایی در این زمینه ایجاد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانالارش ریشت، مدیر تیم ملی فوتبال سوئد در پاسخ به سوالی آیا فدراسیون سوئد برای بازی دوستانه با ایران پولی دریافت کرده یا نه، تلویحا دریافت پول را تایید کرد، اما همه چیز را به مقامات بالادستی خود سپرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

همین اظهار نظر برای بازی دوستانه ایران در بازی خارج از خانه و دادن پول به فدراسیون این کشور شائبه‌هایی را به وجود آورد. به همین دلیل خبرنگار فارس پس از بررسی شرایط، این موضوع را از طریق یکی از مقامات فدراسیون فوتبال پیگیری کرد که وی فوتبال در این خصوص گفت: اینکه آنها پولی دریافت کرده‌اند به ما هیچ ربطی ندارد و ما ریالی برای برگزاری این مسابقه هزینه نکرده‌ایم.

,

وی ادامه داد: شرکت برگزارکننده و آژانس طرف قرارداد با فدراسیون فوتبال سوئد که بابت این بازی درآمدزایی خوبی از بابت حق پخش، بلیت‌فروشی و تبلیغات محیطی داشته است، به طور حتم پولی را به فدراسیون سوئد داده و آنها صحبت از این پول را مطرح کرده‌اند.

,

این مقام  مسئول در فدراسیون فوتبال یادآور شد: این شرکت بابت درآمدزایی خود به سوئدی‌ها پول داده و همان‌طور که از قبل هم گفته بودیم قرار نبود بابت اردوی یک هفته‌ای در سوئد و بازی مقابل این کشور به سوئدی‌ها پولی پرداخت کنیم. ما حتی به شیلی هم بابت برگزاری دیدار دوستانه پولی به آنها پرداخت نکرده‌ایم.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه