اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

روزنامه زنجیره‌ای: جوگیر شدیم، پیش‌بینی‌ها غلط بود

روزنامه زنجیره‌ای: جوگیر شدیم، پیش‌بینی‌ها غلط بود
یک روزنامه زنجیره‌ای پس از چند روز ابراز ذوق‌زدگی نسبت به بیانیه لوزان و اغراق درباره دستاوردهای آن نوشت: باید از هیجان‌زدگی اجتماعی درباره این تفاهم پرهیز کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، روزنامه اعتماد تصریح کرد: با امضای تفاهم سیاسی ایران و ۵+۱، شایعاتی در خصوص کاهش ۲۰ تا ۳۰ درصدی قیمت اجناس و کالاهای مختلف در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. این در حالی است که در نخستین شنبه کاری سال، پیش‌بینی‌ها غلط از آب درآمد و طلا و سکه خلاف جریان شایعات، افزایش قیمت را تجربه کردند. با این حال انتشار این شایعات سبب شد بخشی از کارشناسان نسبت به هیجانی شدن وضعیت بازار هشدار دهند. سوال اینجاست که چه باید کرد؟ کارشناسان در پاسخ به «اعتماد» اذعان می‌کردند که بیش از رفتار مردم، سیاستگذاری‌های دولت حائز اهمیت است و به هیچ وجه در شرایط فعلی نمی‌توان پیشنهاد خاصی به مردم داد.

این روزنامه از قول اقتصاددانان نسبت به بالا بودن سود بانکی، وجود ایرادات سازمانی، هدررفت منابع انسانی و مالی هشدار داد و نوشت: بنیه اقتصاد ما صرف فعالیت‌های غیرمولد شده است. مثلا در شرایطی که نظام پولی شرایطی فراهم آورده که سپرده‌گذاری بانکی عایدی بیشتر و دردسر کمتری از فعالیت در بخش‌های مولد اقتصاد دارد، اینکه افراد در بخش‌های غیرمولد و دلالی فعالیت می‌کنند، ایرادی ساختاری است و نه مشکل مردم که با توصیه به آنها مسئله فیصله یابد. در شرایطی که توافق نهایی بین ایران و کشورهای ۵+۱ امضا شود، کار دولت به مراتب از گذشته سخت‌تر خواهد شد چرا که برای عدم اصلاح نهادها و ساختار هیچ توجیهی پذیرفته نیست. به همین خاطر مادامی که دولت وضعیت فعلی را بهبود نبخشد نمی‌توان و نباید از مردم توقع داشت که چشم بر سود بیشتر ببندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه