اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار آبدانان:

زلزله سال گذشته زیرساختهای اداری ما را نابود کرده است

زلزله سال گذشته زیرساختهای اداری ما را نابود کرده است
فرماندار آبدانان گفت: ضمن اینکه انتظار داریم اعتبارات 100 درصدی فاز نخست پیگیری شود ،تلاش در تخصیص مبلغ 30 میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت هابه صورت ویژه خواستاریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آبدانان خبر، "مجید عسکری" فرماندار آبدانان در جلسه شورای اداری این شهرستان که با حضور نجار برگزار شد خطاب به وی گفت: فاز دوم اعتبارات نوسازی و تعمیرات واحدهای مسکونی به تعداد 1400واحد مسکونی نوسازی و 2500 واحد تعمیراتی هنوز تامین اعتبار نشده است که انتظار می رود نسبت به تخصیص آن همکاری لازم بعمل آید.
وی اظهار کرد: فاز نخست اعتبارات پروژه های زیرساختی که ابلاغ شده است 50 درصد تخصیص گرفته است ، ما پروژه های مهم و تأثیر گزاری در حوزه آب و برق و نوسازی مدارس، زیرساخت های کشاورزی  را از این محل شروع کرده ایم که با عدم تخصیص 50 درصد مابقی کار در همان حد باقی خواهد ماند و مشکلات مردم مرتفع نمی شود.
فرماندار آبدانان اظهار کرد: ضمن اینکه انتظار داریم اعتبارات 100 درصدی فاز نخست پیگیری شود ،تلاش در تخصیص مبلغ 30 میلیارد تومان برای تکمیل زیرساخت هابه صورت ویژه خواستاریم.
عسکری اظهار کرد: شهرداری های سه نقطه آبدانان، مورموری و سرابباغ پروانه های ساخت منازل زلزله زدگان را به صورت رایگان صادر نموده و با توجه به اینکه تنها منبع درآمدی این شهرداری ها معطوف به صدور پروانه منازل است ،جناب آقای رحمانی فضلی نامه ای خدمت جناب آقای نوبخت فرستاده اند و درخواست داشته اند 80 میلیارد ریال برای صدور این پروانه ها به شهرداری های این سه نقطه پرداخت نمایند که انتظار ما از جناب آقای نجار این است نسبت به پرداخت این مبلغ  مساعدت لازم را مبذول دارند.
وی با شاره به وضعیت محرومیت و عدم استفاده از موقعیت های لازم زمان بعد از جنگ اظهار کرد: زلزله 6.2 ریشتری مردادماه سال گذشته تیر خلاص را به زیرساختهای فرسوده و اندک آبدانان زد ، که انتظار می رود نسبت به جبران این عقب ماندگی و زجر مردم منطقه نگاه ویژه ای مرحمت نمایید.
نماینده عالی دولت در شهرستان آبدانان با اشاره به وجود پدیده ریزگردها در شهرستان و قطعی 72 ساعته آب و برق و تلفن در دهه فجر سال گذشته ، گفت: نوسازی ناوگان برق و احداث پست های فوق توزیع و رینک کردن به شبکه سراسری برق نیاز مبرم و اساسی منطقه است که امیدواریم با حسن توجه مسئولین این امر محقق گردد.
عسکری با اشاره به وضعیت نامناسب ساختمانها اداری و تخریب اکثر آنها به علت زلزله سال گذشته گفت:زلزله سال گذشته زیرساختهای و ادارات ما را نابود کرده و حضور کارمندان این ادارات در محل کار بسیار خطرناک و منع شده است اما این دوستان با جان خود جهت خدمت به مردم بازی می کنند که امید است نسبت به اختصاص اعتبار عمرانی ساخت این اماکن اداری اقدام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آبدانان خبر,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه