اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

ظریف:

مردم ماتردید زیادی‌نسبت‌به آمریکادارند

مردم ماتردید زیادی‌نسبت‌به آمریکادارند
وزیر خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه «پی‌بی‌اس» آمریکا تصریح کرد ایران خواستار تعامل توأم با احترام دوطرفه با غرب است و مسئله‌ای که حائز اهمیت است، شأن و مقام ملت ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در مصاحبه با شبکه «پی بی اس» که مشروح آن امشب پخش می‌شود، تصریح کرد: ایران خواستار تعامل تؤام با احترام دو طرفه با غرب است و مسئله‌ای که حائز اهمیت است، شأن و مقام ملت ایران است.

وی ادامه داد: ما تمایل داریم بر اساس احترام دو طرفه با غرب وارد تعامل شویم. ما خواستار کینه‌ورزی و دشمنی با غرب نیستیم. ما می‌خواهیم از مزیت تعامل بهره‌مند شویم اما بر شأن و وقار خود تأکید داریم. ما بر تعامل بر اساس احترام دو طرفه تأکید داریم. این امر برای ما بسیار حائز اهمیت است.

ظریف تأکید کرد: جامعه ایران، مردم ایران تا حد زیادی به آمریکا تردید دارند و نمی‌توانند به راحتی آن را باور کنند. مردم ایران بسیار مراقب هستند. آنها آن زمانی را به یاد می‌آورند که آمریکا یک دولت را سرنگون کرد و یک فضای بی‌اعتمادی به آمریکا وجود دارد.

وزیر خارجه ایران ادامه داد: ما باید پیشینه‌ای که بین آمریکا و ایران وجود داشته را درک کنیم و بررسی کنیم که آیا می‌توانیم از طریق همکاری بر روی این موضوع هسته‌ای، بی‌اعتمادی موجود بین آمریکا و ایران را برطرف کرد یا خیر و همچنین بررسی شود که آیا می‌توان موضوعات دیگر را پیش برد یا خیر.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران همچون بسیاری دیگر از مردم جامعه ایران به وضوح اعلام کردند که به آمریکا اعتماد ندارند. ایشان در جدیدترین سخنان خود فرمودند که اگر موضوع هسته‌ای خوب پیش رود می‌تواند فرصت‌هایی برای گفت‌وگو بر روی مسائل دیگر به وجود آورد. این مسئله‌ای است که ما باید درباره آن تصمیم‌گیری کنیم که آیا آمریکا آمادگی دارد بر اساس احترام با ایران برخورد کند یا خیر.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه