اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ادامه بی تحرکی بازار مسکن

ادامه بی تحرکی بازار مسکن
یک کارشناس مسکن گفت: افق روشنی در بازار مسکن دیده نمی شود و روند رکودی در این بازار ادامه خواهد داشت و تا زمانی که قدرت خرید برای خریداران پیش نیاید مشکلات این حوزه ادامه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، محمد وطن‌پور، کارشناس مسکن درباره‌ی وضعیت فعلی بازار مسکن اظهار کرد: با شروع سال جدید تحرکی در این حوزه ایجاد نشده و رونقی در روند بازار دیده نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان این‌که خریداران قدرتی برای خرید ندارند، تصریح کرد: این بازار دیگر بازار مناسبی برای سرمایه‌گذاران نیست، چرا که نمی‌توانند سودی از آن ببرند.

این کارشناس مسکن با اشاره به این‌که از لحاظ مصرفی قدرت خرید مردم کاهش یافته است، گفت: این میزان کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان واقعی تاثیر فراوانی در روند بازار مسکن داشته است.

وطن‌پور تاکید کرد: تا زمانی که میزان مناسب معامله در این حوزه پیش نیاید و قیمت‌ها به سطح مناسبی نرسد، روند بازار به شکل فعلی ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به مذاکرات ایران با گروه 1+5 گفت: مولفه‌های اقتصادی با روند مذاکرات قابل تغییر است و می‌تواند در بازار‌های سرمایه‌گذاری تاثیر داشته باشد.

این کارشناس مسکن با بیان این‌که روند این مذاکرات و به نتیجه رسیدن آن فقط ممکن است در املاک تجاری تاثیر ملموسی داشته باشد، گفت: اما به‌طور کلی تحرکی در بازار ایجاد نخواهد کرد.

وطن‌پور تاکید کرد: تحرک در بازار مسکن می‌تواند منوط به اجرای طرح‌هایی از قبیل افزایش میزان وام خرید مسکن و لیزینگ مسکن باشد. در این صورت قدرت خرید مصرف‌کنندگان واقعی در این حوزه افزایش می‌یابد.

وی در ادامه با اشاره به افزایش میزان اجاره‌بها اظهار کرد: قیمت اجاره با ارزش‌گذاری روی خانه تعیین می‌شود و با توجه به این‌که در بازار خرید تحرکی وجود ندارد تغییرات قیمتی در میزان اجاره‌بها به تغییرات سپرده‌های بانکی و میزان سود مربوط می‌شود.

این کارشناس مسکن خاطر نشان کرد: افق روشنی در بازار مسکن دیده نمی شود و روند رکودی در این بازار ادامه خواهد داشت و تا زمانی که قدرت خرید مناسبی برای خریداران پیش نیاید مشکلات این حوزه ادامه خواهد داشت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه