اخبار داغ
  1. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  2. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  3. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  4. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  5. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  6. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  7. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  8. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  9. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  10. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  11. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  12. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  13. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  14. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  15. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  16. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  17. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  18. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  19. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  20. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان:

برنامه های ورزشی در مدارس لرستان توسعه پیدا می کند

برنامه های ورزشی در مدارس لرستان توسعه پیدا می کند
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان گفت: تحصیل ،تهذیب و ورزش دانش آموزان در دستور کار آموزش وپرورش لرستان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیان روز،فرید بهرامی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان درحاشیه بازدید از روند تعمیر و بازسازی اماکن ورزشی شهرستان خرم آباد به خبرنگار ما گفت : توسعه و تجهیز فضاها و اماکن ورزشی اولویت اساسی آموزش و پرورش است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز, بیان روز, بیان روز, ،فرید بهرامی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان درحاشیه بازدید از روند تعمیر و بازسازی اماکن ورزشی شهرستان خرم آباد به خبرنگار ما گفت : توسعه و تجهیز فضاها و اماکن ورزشی اولویت اساسی آموزش و پرورش است .,

وی بیان کرد : آموزش و پرورش لرستان  ، تحصیل ،تهذیب و ورزش  دانش آموزان را در دستور کار خود قرار داده است و تلاش می کند تا زمینه شکوفایی استعدادهای بالقوه آنان را در عرصه های علمی ،ورزشی و فرهنگی و اعتقادی  فراهم کند.

,

   وی اظهار داشت :  از آنجا که تربیت بدنی و ورزش یکی از قوی ترین نهادهای تاثیرگذار در فرهنگ جامعه ملل محسوب می شود می توان با گسترش فعالیتهای تربیت بدنی و ورزش در مدارس سطح توانایی های جسمی، روحی و قوای عقلانی دانش آموزان را افزایش و تنش های روانی و ناراحتی های جسمانی را کاهش داد.

,

 بهرامی عنوان کرد : با توجه به اشاعه روز افزون ورزش در سطح جامعه و همچنین ضرورت توسعه ورزش در بخش های همگانی، قهرمانی و حرفه ای به نظر می رسد ورزش دانش آموزی نقش بسیار تعیین کننده ای در پشتوانه سازی ورزش های همگانی، قهرمانی و حرفه ای دارد و همچنین تصور می شود که رسانه های ورزشی در همه ابعاد ورزش بتوانند تأثیرگذار باشند.

,

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش لرستان با اشاره به درخشش دانش آموزان لرستانی در عرصه های ورزش قهرمانی تصریح کرد: لرستان استعدادهای ورزشی بسیار خوبی  دارد و اگر برنامه ریزی  مدون علمی و کارشناسی وجود داشته باشد باروری این استعدادها در حداق زمان ممکن عملیاتی خواهد شد .

,

وی در ادامه به توسعه اماکن ورزشی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت : با حمایت های مدیر کل آموزش و پرورش و تعامل و هم افزایی مدیران اجرایی استان  فضاهای استاندارد ورزشی به ظرفیت های تربیت بدنی افزوده شده و افتتاح مجهزترین خانه ژیمناستیک دانش آموزی غرب کشور و سالن ها و مجموعه های  ورزشی تنها گوشه ای از تلاش و پیگیری آموزش و پرورش برای فراهم کردن ورزش و سلامت دانش آموزان و فرهنگیان است.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه