logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

امام جمعه فلاورجان در جلسه شورای اداری شهرستان:

تیم هسته ای مواظب باشد کلاه سرش نرود

تیم هسته ای مواظب باشد کلاه سرش نرود
امام جمعه فلاورجان گفت: تیم هسته ای جمهوری اسلامی باید حواسش باشد که از جانب شیطان کلاهی سرش نرود زیرا دشمن پلیدتر از آن است که بتوان به وی اعتماد کرد و مطمئناً آنها به حق این ملت احترام نخواهند گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پلنا، نماینده ولی فقیه در شهرستان فلاورجان در جلسه شورای اداری شهرستان که به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر در سپاه فلاورجان برگزار شد اظهار داشت: پیروزی در عملیات بیت المقدس یکی از افتخارات جمهوری اسلامی در تاریخ دفاع مقدس بود که صدام و حامیانش را به وحشت انداخت و چون رزمندگان اسلام با هم وحدت داشتند و امام راحل نیز در این وحدت تاثیر بسزایی داشت وعده خداوند محقق شد و صدام با آن همه کمک و امکانات که گفته بود اگر خرمشهر را گرفتند من کلید بصره را به آنها می دهم شکست سختی خورد و با رو سیاهی این کشور را ترک کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا,

وی افزود: در این عملیات ۱۹ هزار نفر اسیر شدند؛ ۱۶ هزار نفر کشته شدند و ادوات بسیار زیادی نیز از رژیم بعث منهدم و به تسخیر نیروهای ایرانی در آمد و همه این ها از الطاف خداوند به این کشور و ملت بود و هرگاه ملتی به سمت خداوند و برای خداوند حرکت کند خداوند پیروزی را نصیر آن ملت می کند و این وعده حتمی الهی است.

,

نماینده ولی فقیه در شهرستان فلاورجان با اشاره به مذاکرات اخیر هسته ای خاطر نشان کرد: تیم هسته ای جمهوری اسلامی باید حواسش باشد که از جانب شیطان کلاهی سرش نرود زیرا دشمن پلیدتر از آن است که بتوان به وی اعتماد کرد و مطمئناً آنها به حق این ملت احترام نخواهند گذاشت.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه