logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

داود اوغلو:ما باز هم در انتخابات اول شدیم

داود اوغلو:ما باز هم در انتخابات اول شدیم
نخست وزیر ترکیه در نخستین سخنرانی خود پس از انتخابات پارلمانی این کشور کسب بیشترین آرای انتخاباتی توسط این حزب در این انتخابات را به مردم تبریک گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، نخست وزیر ترکیه در نخستین سخنرانی خود پس از انتخابات پارلمانی این کشور کسب بیشترین آرای انتخاباتی توسط این حزب در این انتخابات را به مردم تبریک گفت.

به گزارش شبکه تلویزیونی TRT، «احمد داود اوغلو» نخست وزیر ترکیه در تجمع انتخاباتی حزب حاکم عدالت و توسعه در شهر قونیه سخنرانی کرد. وی از برگزاری انتخابات پارلمانی این دوره به عنوان پیروزی مجدد دمکراسی در ترکیه یاد کرد و گفت حزب عدالت و توسعه بار دیگر حماسه آفرید.

وی ضمن تشکر از رای دهندگان در انتخابات گفت حزب حاکم با وجود تبلیغات منفی و تلاش های دشمنانش بار دیگر توانست با کسب بیشترین آرای انتخابات، به عنوان نخستین حزب به پارلمان راه یابد. داود اوغلو در عین حال از تمامی کسانی که در داخل و خارج از ترکیه رای خود را به این حزب دادند قدردانی کرد.

نخست وزیر ترکیه تاکید کرد دولت به سیاست های خود ادامه خواهد داد. داود اوغلو با خطاب قرار دادن احزاب اپوزیسیون یادآور شد احزابی که اکنون از پیروزی خود در انتخابات خبر داده اند برخی بیش از 30 و برخی بیش از 50 سال است که موفق نشده اند نماینده ای به پارلمان بفرستند.

این در حالی است که حزب عدالت و توسعه با از دست دادن اکثریت کرسی های پارلمان، اکنون ناچار است به دولت ائتلافی تن داده و یا دولت اقلیت را تا زمان برگزاری انتخابات زودهنگام تشکیل دهد.

گفتنی است با نزدیک شدن به پایان شمارش آرای انتخابات پارلمانی ترکیه و مشخص شدن راهیابی احزاب جمهوریخواه خلق، حرکت ملی و دمکراتیک خلق ها به پارلمان مقامات این احزاب پیروزی خود را در برابر سیاست های حزب حاکم اعلام کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه