اخبار داغ
  1. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  2. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  3. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  4. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ تهدیدهای تازه سگ زرد برای ملت ایران تکراری است
  5. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  6. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  7. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  8. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  9. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  10. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  11. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  12. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  13. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  14. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  15. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  16. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  17. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  18. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  19. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  20. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات

خبر واشنگتن‌پست از احتمال تمدید مذاکرات

خبر واشنگتن‌پست از احتمال تمدید مذاکرات
روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» گزارش کرد که به طور قطع رئیس‌جمهور اهرم کافی را در مذاکره هسته‌ای با ایران ندارد یا اینکه از آن استفاده نمی‌کند و احتمالاً مذاکرات هسته‌ای ایران و ۱+۵ بعد از مهلت ۳۰ ژوئن تمدید خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز گذشته گزارش کرد که اتحادیه اروپا اعلام کرده است که بدون تحقیقات سازمان ملل درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته‌ای ایران، هیچ توافق هسته‌ای صورت نخواهد گرفت.

«یوکیا آمانو» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنرانی روز گذشته خود در شورای حکام اعلام کرد در صورت اجرای توافق لوزان، شفاف‌سازی مسئله ابعاد احتمالی امکان‌پذیر است.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن‌پست» با اشاره به این اظهارات که درباره ابعاد احتمالی نظامی برنامه هسته‌ای ایران مطرح شده است، گزارش کرد که با این مسائل امکان تمدید مذاکرات بعد از مهلت 30 ژوئن وجود دارد.

این گزارش سپس به احتمال تمدید مذاکرات بعد از مهلت تعیین شده اشاره کرد و نوشت، «مارک فیتزپاتریک» کارشناس هسته‌ای موسسه بین‌المللی مطالعات راهبردی و یکی از مقامات عدم گسترس سلاح‌های هسته‌ای سابق وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه هفته گذشته در نشستی اعلام کرد که بستری شدن «جان کری» وزیر خارجه آمریکا به دلیل شکسته شدن استخوان ران وی می‌تواند خود دلیلی برای تمدید مذاکرات بعد از مهلت 30 ژوئن باشد.

وی در اینباره گفت که این حادثه و تمدید مذاکرات برای موقعیت و جایگاه غرب در مذاکرات مضر باشد و گفت: «حادثه کری، منافع غرب را به بازی می‌گیرد.»

واشنگتن‌پست گزارش کرد، در صورتیکه مذاکرات بعد از مهلت 30 ژوئن تمدید شود، کنگره آمریکا احتمالاً با یک گزینه روبرو است و آن این است: «آیا به رئیس‌جمهور آمریکا اجازه دهد به صورت نامحدود با ایران مذاکره کند یا خیر؟»

این گزارش ادامه داد، به طور قطع رئیس‌جمهور اهرم کافی را در مذاکره هسته‌ای با ایران ندارد یا اینکه از آن استفاده نمی‌کند زیرا اگر غیر از این بود، ایران تا به امروز، با توافق هسته‌ای موافقت کرده بود.

اعضای کمیته روابط خارجی سنا می‌گویند که تأکید بر یکسری از جلسات و استماع‌های این ماه وجود دارد تا اعضای کنگره برای بازبینی توافق نهایی هسته‌ای ایران و 1+5 در صورت محقق شدن، آماده شوند.

جلسه روز سه‌شنبه هفته گذشته با وزیر انرژی و مدیران آزمایشگاه‌های هسته‌ای آمریکا به منظور کمک به سناتورهای آمریکایی برای پی بردن به جزئیات جنبه‌های فنی برنامه هسته‌ای ایران، برنامه‌ریزی شده بود.

جلسه استماع روز چهارشنبه گذشته با دیپلمات‌های سابق آمریکا در خاورمیانه بر تمرکز با پیامدهای توافق هسته‌ای برای منافع آمریکا در منطقه برنامه‌ریزی شده بود.. یک نشست دیگر قرار است فردا در خصوص راستی‌آزمایی و همکاری ایران در زمینه توافق جامع هسته‌ای برگزار شود. اواخر ماه جاری میلادی نیز قرار است جلسات و نشست‌هایی در خصوص دیگر عناصر توافق هسته‌ای ایران و 1+5 برگزار شود.

این گزارش در پایان نتیجه‌گیری کرد، احتمالاً دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان به عنوان یک راه‌حل مورد توافق دو حزب کنگره، لایحه‌ای را به تصویب برسانند و در آن شرایط توافق نهایی با ایران را ارائه دهد و دولت آمریکا را ملزم کند که ظرف 60 روز یک رویکرد منسجم برای پایان دادن به اقدامات ایران در منطقه ارائه دهد و در عوض کنگره در حال حاضر لایحه کورکر و منندز را تصویب نکند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه