اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد:

افتتاح 63پروژه بخش کشاورزی با اعتباری بالغ بر۲۷۴میلیارد ریال

افتتاح 63پروژه بخش کشاورزی با اعتباری بالغ بر۲۷۴میلیارد ریال
رئیس سازمان جهادکشاورزی از افتتاح ۶۳پروژه دربخش کشاورزی همزمان با هفته جهادکشاورزی دراستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  جهانبین نیوز مهندس غیبی گفت :همزمان هفته جهادکشاورزی ۶۳پروژه با اعتباری بالغ بر۲۷۴میلیارد ریال افتتاح ،که ۲۴۲۳خانوار از مزایای آنها بهرمند و برای ۶۲۹نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد می شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان افزود :پروژه های قابل افتتاح ،۵۳پروژه دربخش آب و خاک با اعتبار حدود۱۱۳میلیارد ریال و اشتغال ۴۳۸نفر،۵ پروژه دربخش دام وطیور با اعتباری حدود۵۵میلیارد ریال و اشتغال ۶۳نفر، ۱پروژه تولیدات گیاهی با اعتبار حدود ۷میلیارد ریال و اشتغال ۱۷نفر،۳پروژه صنایع تبدیلی و تکمیلی با اعتباری حدود ۹۷میلیارد ریال و اشتغال ۱۰۷نفر و ۱پروژه مربوط به شیلات و آبزیان با اعتبار بالغ بر۲میلیارد ریال و اشتغال ۴نفرمی باشند.

وی گفت: از مجموع ۶۳ پروژه افتتاح شده ،۵پروژه به شهرستان شهرکرد،۲۷پروژه به شهرستان بروجن،۸پروژه به شهرستان فارسان،۷پروژه به شهرستان لردگان،۵پروژه به شهرستان اردل،۴پروژه به شهرستان کوهرنگ و۷پروژه به شهرستان کیار اختصاص دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی نیز با اشاره به، سیاست اصلی وزارت خانه درزمینه مصرف سموم بصورت بهینه افزود : درسال گذشته ۲۵هزار و۵۶۷تن کود شیمیایی با ۱۵ درصد رشد نسبت به سال ۹۲و۵۷درصد رشد نسبت به سال ۹۱ توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی دراختیار کشاورزان قرارگرفته است .

مرادی اضافه کرد : با تدابیر اتخاذ شده بحث ارائه حواله وجود ندارد وکشاورزان باتوجه به نیاز می توانند به کارگزاریها مراجعه ونسبت به تهیه کود مورد نظر اقدام کنند.


انتهای پیام/ر

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه