اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

لباس و سمت برای انجام تکلیف و مسئولیت مهم نیست

لباس و سمت برای انجام تکلیف و مسئولیت مهم نیست
استاندار قزوین در مجمع‌ عالی بسیج استان‌ قزوین گفت:لباس و سمت برای انجام تکلیف و مسئولیت مهم نیست بلکه باید در هر شرایط و مسئولیتی که قرارداریم مسیر اصلی خود را بدانیم و هدف فراموش نشود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از همشاگردیها  مرتضی روزبه در نخستین مجمع‌ عالی بسیج استان‌ قزوین که در سالن آمفی‌ تئاتر دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) این استان برگزار شد، اظهار داشت:لباس و سمت برای انجام تکلیف و مسئولیت مهم نیست بلکه باید در هر شرایط و مسئولیتی که قرارداریم مسیر اصلی خود را بدانیم و هدف فراموش نشود و امروز فرصت مناسبی برای خدمتگزاری فراهم است که باید با همکاری و هم افزایی یکدیگر اهداف بلند نظام را در استان محقق کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  همشاگردیها ,

وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان در سال ۹۲ افزود: با تمام وجود به عنوان یک مدیر اجرایی اعتقاد دارم که آن چیزی که در جلسات مختلف برای استان پیگیری می شود از نظر اهمیت و محتوا به اندازه ۱۰ درصد از مطالب عمیق و بلند رهبری در قزوین نیست.
استاندار تصریح کرد: هنوز ۹۰ درصد از مطالبات رهبری در سفر به قزوین روی زمین مانده و حتی مستندات سفر ایشان کامل نیست و تنها توانسته ایم به ۳۰ درصد از مستندات سفر ایشان دسترسی پیدا کنیم که اخیرا” در نامه ای برای دسترسی به این مستندات به شخص ایشان متوسل شده ایم.
وی گفت: مجموعه بیانات رهبری در سفر به قزوین در قالب کتابی تدوین و منتشر شد و در ادامه در جمع صاحب نظران و کارشناسان ارائه و به بحث گذاشته شد بدون استثنا همگی اذعان داشتند که بیشتر و بهتر از مطالبات رهبری در زمینه ها و محورهای مختلف برای توسعه و تعالی استان قزوین برنامه و نکته ای وجود ندارد و تاکنون هیچ گونه پیشنهاد و برنامه ای که فراتر از این مطالبات و دغدغه ها باشد به استانداری ارسال نشده است.
استاندار با اعلام اینکه” رهنمود ها و مطالبات رهبری در سفر به قزوین نقشه راه مجمع بسیج استان قزوین است” اظهار کرد: تکریم و بزرگداشت سالروز سفر رهبری به استان قزوین در سال جاری باید متفاوت از سال گذشته باشد و دستگاه ها باید با تشکیل کارگروه و کمیته های تخصصی مطالبات و دغدغه های رهبری در حوزه کاری خود را پیگیری و عملیاتی کرده و گزارشی از اقدامات صورت گرفته را در سالروز این سفر ارائه و گزارش کنند.
وی با بیان اینکه” امروز استان قزوین در شرایط خوبی به سر می برد و هماهنگی مناسبی بین ارکان استان وجود دارد. ” ادامه داد: نباید کسی در پی تفتیش و تحمیل عقاید باشد و اگر در داخل نظام تفکرات مختلفی وجود دارد باید براساس فرمایشات رهبری همدیگر را تحمل کنیم تا این مسیر را پیش ببریم.
وی تصریح کرد: امروز نیاز به وحدت به مراتب بیشتر از دیروز است و در دوران ۸ ساله دفاع مقدس علی رغم اختلاف سلیقه و اندیشه جذب افراد بیشتر از وضع فعلی بود و مزار شهدای قزوین گویای این امر است. و این را باید امروز مدنظر قرار بدهیم.
گفتنی است در انتخابات مجمع عالی بسیج استان قزوین؛استاندار با تصاحب اکثریت آرا شرکت کنندگان بعنوان رئیس مجمع بسیج استان قزوین انتخاب شد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه