logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

فلایت گلوبال:

ارتش آمریکا قادر به رویارویی با ایران نیست

ارتش آمریکا قادر به رویارویی با ایران نیست
سایت هوانوردی "فلایت گلوبال" در گزارشی به شرح ناتوانی نظامی آمریکا دربرابر ایران، روسیه و چین پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، سایت خبری فلایت گلوبال در گزارش اخیر خود به بررسی توان نظامی ارتش آمریکا در مقایسه با دیگر کشورهای جهان پرداخت. در این گزارش آمده است سلاح‌های پرهزینه آمریکا برای جنگ با کشورهایی مانند روسیه، چین و ایران کارایی لازم را نخواهد داشت و فقط می‌توان در حمله به کشورهایی مثل عراق، سوریه و یا افغانستان روی آن حساب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در این گزارش می‌خوانیم: آمریکا بیش از حد برای خریداری بمب‌های کوتاه‌برد هزینه کرده و سرمایه گذاری کافی را در سلاح‌هایی که رادارگریز یا دارای برد زیاد باشند و سلاح‌هایی که دقیق هدایت شوند، انجام نداده است.
,
 
,
به همین دلیل آمریکا نمی‌تواند بر ارتش کشورهایی مثل روسیه، چین و ایران غلبه کند. آمریکا در سالهای 2001 تا 2014 (1380 تا 1393) بیش از 304 هزار و 750 قبضه سلاح دارای برد حدود 80 کیلومتر خریداری کرد که این سلاح‌ها 96 درصد کل تسلیحات خریداری شده این کشور را تشکیل می‌دهد.
,
 
,
در این مدت آمریکا فقط 7 هزار و 109 سلاح دوربرد خریداری کرد. برد این سلاح‌ها نیز حدود 643 کیلومتر هستند.
,
کارشناسان نظامی معتقدند سلاح‌های کوتاه‌برد فقط زمانی که هواپیمای جنگنده بتواند به هدف نزدیک شود مؤثر خواهد بود؛ اما این سلاح‌ها برای عملیات‌هایی با وسعت بزرگ علیه دشمن کارایی نخواهد داشت.
,
 
,
گزارش این سایت تخصصی نشان می‌دهد، انتقاد سالهای اخیر مردم آمریکا نسبت به عملکرد بدون برنامه ارتش این کشور درست بوده است زیرا آمریکا سالهای اخیر فقط با استفاده از جنگنده و حتی پهپادهای کنترل شونده از راه دور بمب بر سر مردم کشورهایی مانند عراق و افغانستان خالی کرده است و به غیر از آن اقدام مثبت دیگری انجام نداد.
,
 
,
انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه