اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل دینی:

متاسفانه دیدگاه ما به ائمه یک نگاه نمادین است

متاسفانه دیدگاه ما به ائمه یک نگاه نمادین است
کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه متاسفانه دیدگاه ما به ائمه یک نگاه نمادین است، گفت: مهمترین رسالت در ولادت امام حسن(ع) تبیین شاخصه‌های اخلاقی ایشان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح قزوین، حجت الاسلام امیرمحسن عرفان، در خصوص ویژگی‌های برجسته اخلاقی امام حسن(ع) اظهار کرد: ایشان در طول عمر خود سه مرتبه تمام اموال خود را در راه خدا انفاق کردند و نمونه‌های عینی از کرامت، بخشش و سخاوت حضرت زیاد است و در همین راستا به کریم اهل بیت معروف شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین، , صبح قزوین, حجت الاسلام امیرمحسن عرفان, ، در خصوص ویژگی‌های برجسته اخلاقی امام حسن(ع) اظهار کرد: ایشان در طول عمر خود سه مرتبه تمام اموال خود را در راه خدا انفاق کردند و نمونه‌های عینی از کرامت، بخشش و سخاوت حضرت زیاد است و در همین راستا به کریم اهل بیت معروف شدند.,

وی در ادامه افزود: همه ما باید در راستای تربیت الگویی حضرت مجتبی(ع) را به عنوان الگو در زندگی بدانیم و برای کسب رضایت خدا و ائمه یکی از شاخصه‌های آن نهادینه سازی الگوی بخشش و سخاوت در ماست، امام علی(ع) در خصوص جایگاه شناسی بخشش می‌فرمایند؛ سخت و بخشش محبت ایجاد می‌کند و زمینه ساز زینت یافتن مکارم اخلاقی در انسان می‌شود.

,

این استاد دانشگاه مهمترین رسالت ما را در ولادت امام حسن (ع) تبیین شاخصه‌های اخلاقی ایشان و نهادینه سازی آنها دانست و گفت: وجود امام در میان پنج تن آل عبا از یک غربت و مظلومیت ویژه ای برخوردار است و کمتر از ائمه دیگر به وی پرداخته شده که علت آن واکاوی نشدن زندگی حضرت به صورت صحیح می‌باشد.

,

وی ادامه داد: صلح تاریخ ساز امام حسن(ع) که به درستی زمینه ساز قیام عاشورای امام سوم شیعیان بود به خوبی تبیین شده و حتی سخن گوهربار و سیره عملی و فکری ایشان برای مسلمانان مورد بررسی قرار نگرفته است.

,

عرفان با اشاره علت مظلومیت امام حسن(ع) اذعان کرد: یکی از نکات برجسته این است که جامعه ما در مناسبت‌های مختلف چه میلادها و شهادت‌ها رویکردش نماد گرایی است و اکتفا به مراسم جشن یا افطاری می‌شود و کمتر برای ارائه یک نمونه عینی و عملی از زندگانی امام برای سبک زندگی که ما نیاز داریم، تلاش صورت گرفته است.

,

متاسفانه از ابزار هنر کمتر در شناساندن سبک زندگی ائمه استفاده شده است

, متاسفانه از ابزار هنر کمتر در شناساندن سبک زندگی ائمه استفاده شده است,

این کارشناس تربیتی ابراز کرد: اگر ما تلاش کنیم نوع تربیتی امام حسن(ع) را به عنوان الگوی تربیتی خودمان قرار دهیم و شاخصه‌های الگویی ایشان را برای زندگانی امروز تبیین کنیم؛ مواردی چون صبر و بردباری، تواضع و فروتنی، عبادت و زهد، سخاوت، جوانمردی باید در زندگی ما مورد استفاده قرار گیرد.

,

وی با انتقاد از اینکه دیدگاه ما به ائمه یک نگاه نمادین است تصریح کرد: به علت داشتن این نگاه اشتباه نمی‌توانیم از وجود ائمه(ع) در زندگی خود یک وجود عینی درست کنیم تا در لحظات مختلف زندگی خود از آن بهره مند شویم.

,

عرفان به راهکارهای عملی برای تبیین شخصیت ائمه از طریق رسانه‌ها اشاره کرد و اذعان داشت: اولین راهکار این است که ما نوع نگاه مناسبتی خود را به ائمه کاهش داده و فقط در نیمه ماه رمضان یا ۲۸ صفر را به امام حسن(ع) اختصاص ندهیم و در طول هفته یا ماه‌ها در مناسبت‌های مختلف ایشان را بهانه ای برای ارائه سبک زندگی دینی قرار دهیم.

,

وی به دومین راهکار برای شناخت سبک زندگی ائمه پرداخت و عنوان کرد: داشتن رویکرد تخصصی به ائمه اطهار(ع) در مناسبت‌های مختلف، این رویکرد به معنای دوری از نگاه عوامانه و داشتن نگاه عالمانه به زندگی امامان است.

,

این استاد حوزه در ادامه اضافه کرد: سومین راهکار که باید مورد توجه اهالی رسانه قرار بگیرد تا در راستای روشنگری برای مخاطبین خود قدم بردارند؛ استفاده از ابزار هنر برای معادل سازی سبک زندگی خودمان با سبک زندگی دینی است؛ متاسفانه از ابزار هنر کمتر در شناساندن سبک زندگی ائمه استفاده شده است.

,

وی تاکید کرد: عملکردهای زیبایی از زندگی امام حسن(ع) وجود دارد که تا به امروز در قالب هنری، نوشتاری، انیمیشن یا سریال از آن استفاده نشده و ائمه ما به درستی به مسلمانان معرفی نشده است؛ اگر ما دغدغه داشتن معرفت نسبت به امام را داریم باید وظیفه خود بدانیم که حیات ائمه را مورد بازخوانی قرار داده و داشتن همین نگاه را به منزله ساقط شدن وظایف دیگر ندانند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه