logo
پنج‌شنبه 16 مهر 1405 | پنجشنبه 08 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  2. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  3. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  4. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  5. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  6. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  7. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  8. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  9. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  10. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  11. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است
  12. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  13. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  14. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  15. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  16. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  17. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  18. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  19. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  20. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است

یادداشت/

آمریکا و هفته حقوق بشرش

آمریکا و هفته حقوق بشرش
آمریکا با استفاده از مهندسی معکوس و به کاربردن حیله های متعدد با یاری گرفتن از اسراییل وعربستان سعودی می خواهد خود را در زمره کشورهای خواهان حقوق بشر قرار دهد و همیشه مدعی این مسئله بوده که حامی حقوق بشر در جهان است اما بیشترین جنایات این کشور در جهان با همین عناوین انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  ندای گناباد،‌ امروز همه مردم جهان ماهیت واقعی ایالات متحده را شناخته اند، ایالت متحده ای که با  شعار حقوق بشر و از بین بردن دیگر گروه های تروریستی وارد صحنه شد و خود تغذیه گردان این گروه ها گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  ندای گناباد،‌ امروز, ندای گناباد, همه, مردم, جهان, ماهیت, واقعی, ایالات, متحده, را, شناخته, اند،, ایالت متحده ای که با , شعار, حقوق بشر, و, از, بین بردن دیگر گروه های تروریستی وارد صحنه شد و خود تغذیه گردان این گروه ها گردید.,

آمریکا امروز خود را قدرت برتراول جامعه می دانداما ازکدام لحاظ؟ رییس جمهور آمریکا همیشه می خواهد به جنایات کشورخود در جهان رنگ و لعاب حقوق بشر و قهرمانانه ببخشد و خود راحامی توقف نسل کشی در جهان معرفی نماید.این سخنان آمریکا تنها ساده سازی موضوع برای مردم جهان است.

, آمریکا امروز خود را قدرت برتراول جامعه می دانداما ازکدام لحاظ؟ رییس جمهور آمریکا همیشه می خواهد به جنایات کشورخود در جهان رنگ و لعاب حقوق بشر و قهرمانانه ببخشد و خود راحامی توقف نسل کشی در جهان معرفی نماید, ., این سخنان آمریکا تنها ساده سازی موضوع برای مردم جهان است, .,

رهبر معظم انقلاب اسلامی اما م خامنه ای (مد ظله العالی ) در 7 تیر ماه امسال فرمودند : بعضی ها معتقدند این روزها را باید هفته حقوق بشر آمریکا نامید این سخن ایشان نشان از آن دارد که ملت ها و مردم هر سرزمینی باید چشم های خود را باز کرده و خوب جنایات انجام شده توسط آمریکا و هم دستانش در سرتاسر جهان را از خود آمریکا تا جنایات امروز این شیطان بزرگ در کشور های یمن، سوریه و عراق بررسی کنند و با کنار هم گذاشتن نتایج به دست آمده آمریکا را ازصحنه روزگار محو کنند.

, رهبر معظم انقلاب اسلامی اما م خامنه ای , (, مد ظله العالی , ) , در , 7 , تیر ماه امسال فرمودند , :, بعضی ها معتقدند این روزها را باید, هفته حقوق بشر آمریکا نامید این سخن ایشان نشان از آن دارد که ملت ها و مردم هر سرزمینی باید چشم های خود را باز کرده و, خوب جنایات انجام شده توسط آمریکا و هم دستانش در سرتاسر جهان را از خود آمریکا تا جنایات امروز این شیطان بزرگ در کشور های یمن، سوریه و عراق بررسی کنند و با کنار هم گذاشتن نتایج به دست آمده آمریکا را ازصحنه روزگار محو کنند, .,

طبق آمار سازمان عفو بین الملل آمریکا جزو پنج کشور ناقض حقوق بشر قرار دارد و ایالات متحده به هیچ یک از کنوانسیون های حقوق بشر پایبند نیست،این همان کشوری است که اسلام هراسی را در دستور کار قرار داده و با تربیت تروریست های مختلف و ایجاد رعب و وحشت در میان مردم می خواهد نسل کشی های خود را عادی جلوه داده و با تز لبخند به جلو برود.

,

آمریکا با استفاده از مهندسی معکوس و به کاربردن حیله های متعدد با یاری گرفتن از اسراییل وعربستان سعودی می خواهد خود را در زمره کشورهای خواهان حقوق بشر قرار دهد و همیشه مدعی این مسئله بوده که حامی حقوق بشر در جهان است اما بیشترین جنایات این کشور در جهان با همین عناوین انجام شده است. اما در عصر حاضر جنگ روانی و نیرنگ های تبلیغاتی آمریکایی ها برای مردم جهان اثری ندارد و همه ماهیت آنها را شناخته اند و مردم جهان می دانند که آمریکا خود بزرگترین حامی ترور و تروریست های جهان است.

,

 حمایت آمریکا از گروه تروریستس داعش،که امروز داغ ترین ومعتبر ترین سر تیتر های روزنامه های جهان را به خود اختصاص داده با حمایت آمریکا، عربستان و رژیم صهیونیستی به کار خود ادامه می دهد. البته باید خاطر نشان کرد که داعش تنها نقطه تاریک حقوق بشر آمریکا نیست ما صد سند ضد حقوق بشر از جنایات آمریکا در دست داریم که اگر بخواهیم بقیه جنایتش را به این ها اضافه کنیم  کتابی قطور خواهد شد.

,

در یکی از گزارش های درز یافته از سازمان اطلاعات آمریکا به تاریخ ۱۰ آگوست سال ۲۰۱۲، آمده است: سازمان القاعده و شاخه های وابسته به آن، نیروی دفاعی از گروه های مسلح مخالف در سوریه است که ازحمایت غرب برخوردارند، بنابراین باید به منظور تضعیف دولت دمشق، با این گروه ها تعامل داشته باشیم.

,

 هرچند آمریکا با تشکیل ائتلاف جنگ ضد داعش و تبلیغات رسانه ای سعی دارد خود را ضد داعش قلمداد کند، اما پیگیری مسیر حرکت سلاح های آمریکایی در منطقه، ثابت می کند که بخش زیادی از این سلاح ها به دست عناصر تروریستِ داعش رسیده است. به عنوان مثال می توان به استفادۀ داعش از شمار زیادی موشک ضد تانک تاو ساخت آمریکا در حمله به شهر تدمر اشاره کرد.

,

از سوی دیگر، بنا بر گزارش پژوهش های تسلیحات در عرصه درگیری، پیگیری منبع موشک های ضد تانک کرواتی که نزد عناصر داعش شناسایی شده است، نشان می دهد که سازمان های اطلاعات عربستان و آمریکا برنامه ای مشترک در این زمینه دارند که به سادگی از طریق شمارش تعداد موشک ها می توان آن را اثبات کرد.

,

جالب اینجاست که همیشه آمریکا خود را مظلوم جهان قلمداد کرده درحالی بیشترین ترور و نسل کشی افراد بیگناه را در پرونده دارد. به راستی  آمریکایی ها نسل کشی روزانه در غزه را ندیدند؟ آیا آمریکایی ها کشته شدن و سوزاندن زنده زنده مسلمانان در میانمار را ندیدند؟ آیا آمریکایی ها کشته شدن و بمباران مردم یمن توسط عربستان را نمی بینند؟ آیا نسل کشی داعش وزنده زنده سربریدن زنان وکودکان در عراق وسوریه توسط داعش را نمی بینند ؟پس چرا اینقدر عراق برای آنها اهمیت بسیاری دارد؟

,

مثل همیشه از حمایت های آمریکایی ها از گروه های گوناگون بوی نفت می اید. مسئله اصلی آمریکا در تشکیل ائتلاف جهانی علیه داعش ورود به منطقه و خروج نفت از این کشور است. آمریکایی که خود را حامی حقوق بشر می داند، بزرگترین خطر در جهان امروز برای حقوق بشر است. جنایاتی که در تاریخ ثبت شده و همه مردم ایالات متحده را شناخته اند و این را آمریکا و سگ نگهبانش اسراییل بداند که شعار مرگ بر آمریکا اصلی ترین شعار هر تجمع انقلاب در هر کشور جهان امروز است .

,

یادداشت: طیبه تشکری – کارشناس مساپل سیاسی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه