logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

بیش‌بینی وال‌استریت‌ژورنال درمورد مذاکرات

بیش‌بینی وال‌استریت‌ژورنال درمورد مذاکرات
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت احتمال دارد مذکرات هسته‌ای طولانی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از وال استریت ژورنال، اینکه قدرت های جهانی برای دومین بار طی یک هفته اخیر شاهد سپری شدن دومین ضرب الاجل خود در مذاکرات درباره مسئله هسته ای ایران بودند چشم انداز طولانی شدن فرایند دیپلماتیک درباره مسئله هسته ای ایران را افزایش داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


مسئولان بلندپایه آمریکایی در وین و واشنگتن می گویند پیشرفت در مذاکرات هسته ای همچنان در حال وقوع است و مذاکره کنندگان هیچگاه به این اندازه به توافق فراگیر نزدیک نبوده اند.

اوباما گفته است گفتگوها یا با یک توافق خاتمه خواهد یافت که براساس چارچوب حاصل شده در ماه آوریل است یا اینکه اصلا هیچ توافقی حاصل نخواهد شد.
با این حال با توجه به اینکه مذاکرات پیشرفت کمی داشته است، کاخ سفید زمینه را برای سومین پیامد آماده کرده است ؛ ادامه مذاکرات و ادامه پایبندی به تفاهمی که در نوامبر 2013 حاصل شده است . این پیامد به اوباما اجازه خواهد داد از جایگزین های دموکراسی برای مقابله با برنامه هسته ای ایران دوری کند.

این امر به رئیس جمهور آمریکا پوشش سیاسی کافی را خواهد داد زیرا این ایده از حمایت جمهوریخواهان با نفوذ از جمله باب کورکر و نیز اسراییل برخوردار است.
جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید می گوید : دو حزب توافق دارند که رویکرد موجود به نفع آمریکا و شرکای مذاکراتیمان به گونه ای است که فشارها بر ایران برای توافق نهایی حفظ خواهد شد.

وی اضافه کرد، آمریکا تا زمانی که مذاکرات مفید است میز مذاکره را ترک نخواهد کرد.

اختلافات جدیدی در وین ایجاد شده است با این حال به نظر می رسد که مذاکره کنندگان در زمینه های دیگر از جمله زمان لغو تحریم ها و نیز بازرسی سایت های هسته ای و نظامی ایران در حال دستیابی به پیشرفت هستند.

مسئولان آمریکایی و اروپایی حاضر در مذاکرات می گویند مذاکره کنندگان ایرانی طی روزهای اخیر درخواست های خود را افزایش داده اند و خواستار آن هستند که تحریم ها تسلیحاتی و برنامه موشکی ایران به عنوان توافق گسترده هسته ای لغو شود.

یک دیپلمات بلندپایه آمریکایی در وین گفت : دولت اوباما متمرکز به حفظ این تحریم ها به هر شکل ممکن است. تحریم های مربوط به تسلیحات و نیز تحریم های مربوط به موشک ها حفظ خواهد شد.

مسئولان آمریکایی می گویند؛ جان کری وزیرخارجه آمریکا قصد دارد تا زمانی که یا توافق حاصل شود یا نتیجه گیری شود که دستیابی به توافق ممکن نیست در پایتخت اتریش بماند.

عدم موفقیت در دستیابی به توافق می تواند منجر به چالش های سیاسی کوتاه مدت برای دولت اوباما شود. مسئولان بلندپایه آمریکایی گفته اند درصورتی که توافق ایران پس از نهم ژوئیه حاصل شود این مسئله می تواند به جمهوریخواهان زمان بیشتری برای تقویت مخالفت با توافق ایران بدهد.

این دیپلمات بلندپایه آمریکایی گفت : فکر می کنم همه درک می کنند که اگر وین را ترک کنیم کنترل کمی بر مذاکرات خواهیم داشت.
باب کورکر عضو سنای آمریکا باردیگر از دولت آمریکا خواست برای رسیدن به ضرب الاجل نهم ژوئیه عجله نکند.

با این حال شماری از جمهوریخواهان از کاخ سفید خواسته اند که مذاکرات را تعلیق کند.

سناتور دیوید پردو نیز گفت: ایران با وقت تلف کردن دوباره به جهان این پیام را داد که در برچیدن برنامه تسلیحات هسته ای خود جدی نیست. اکنون زمان آن است که به جای انعطاف، سرسختی نشان دهیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه