logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

شیوه ای نوین برای درمان موثر سرطان

شیوه ای نوین برای درمان موثر سرطان
گروهی از محققان دانشگاه MIT شیوه جدیدی برای درمان مبتلایان به سرطان ارایه کرده اند که به نظر می رسد مؤثرتر از هر درمان دیگری باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از مهر، در این شیوه جدید دو شاخه سیستم ایمنی در قالب یک ابزار واحد و کارآمد برای نابودی توده های سرطانی به کار گرفته می شوند. محققان علوم پزشکی به این روش نوین که به آن عنوان «ایمن درمانی سرطان» اطلاق می شود بسیار امیدوارند زیرا آزمایشهای اولیه ای که بر روی موشهای آزمایشگاهی صورت گرفته حکایت از تأثیر قابل توجه این روش بر تومورهای سرطانی دارد.

در تلاشهای قبلی برای درمان انواع تومورهای سرطانی محققان بر آن بودند تا از قدرت بالای سیستم ایمنی بدن برای حمله به تورموها آن هم با تکیه بر دو استراتژی مختلف استفاده کنند: تحریک سلول های T برای حمله به سلولهای سرطانی و دیگری حمله به تومورها با استفاده از آنتی بادی ها. با این حال هیچ یک از این روش ها به تنهایی موفقیت آمیز نبوده است.

اما در روش جدیدی که محققان دانشگاه MIT ماساچوست ابداع کرده اند این دو روش با یکدیگر ترکیب شده است. بدین ترتیب آنها توانسته اند به یک مدل جدید اصلاح شده اما کارآمد دست یابند.

هر یک از این دو روش به تنهایی معایب خاص خود را دارند به طوریکه در روش نخست دانشمندان مجبورند سلولهای T را از بدن بیمار جدا کرده و آنها را برای نابودی سلولهای سرطانی دوباره برنامه ریزی کنند که این روشی بسیار سخت و پیجیده است. در روش دوم نیز آنتی بادی هایی که به سلولهای سرطانی می چسبند تا مانع از تقسیم شدن آنها شوند می توانند به سلولهای سالم نیز آسیب برسانند.

با این حال محققان دانشگاه MIT دریافته اند تلفیق این دو روش اثرگذاری بر تومورهای سرطانی را تا حد زیادی افزایش می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه