logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

دین دار بودن ،عین شادابی است

دین دار بودن ،عین شادابی است
کوسه غراوی ،مشاور و استاد دانشگاه گفت:شنیدن موسیقیهای تند،از مهترین نشانه های افسردگی می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اترک، نورمحمد کوسه غراوی ،مشاور و استاد دانشگاه در خصوص افسردگی در جوانان کشورهای اسلامی و بالاخص ایران گفت:امروز در رسانه های مخالف اسلام دم از افسردگی جوانان مسلمان و ایرانی می زنند و طوری وانمود می کنند که این افسردگی از عالئم دینداری جوانهای مسلمان می باشد؛ این درحالی است که افسردگی علائم بالینی و ویژه ای دارد که لازمه داشتن این علائم موجب می شود رفتارهای یک فرد را به عنوان رفتارهای فردی که دارای علائم افسردگی است بررسی کرد و اگر این علائم به مدت 6 ماه ادامه داشته باشد درمانهای افسردگی را برای فرد بیمار آغاز نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک, اترک,

دین اسلام ،دین شادابی است و این را حتی در خود قرآن نیز می توان دید ، چرا که خود قرآن نیز دارای موسیقی است .

,

اسلام با موسیقی و شاد بودن مخالف نیست ولی شادی های امروز،شادی واقعی نیست.

,

این استاد دانشگاه در خصوص شادابیهای جوانان غربی و شرکت آنها در کنسرتهایی با موسیقی تند گفت:موسیقی تند و شنیدن موسیقی تند یکی از نشانه های افسردگی می باشد.

,

کوسه غراوی در خصوص شادی در بین جوانان ایرانی گفت:جوان مسلمان به خاطر دین اسلام ،همیشه در اجتماع است ،کمک به همنوع،شرکت در مراسمات جشن و مراسمات مردمی،شرکت در اجتماعات فرهنگی،سیاسی،نمازهای جمعی،انجام صله رحم و ... همه و همه نشانه حضور جوان ایرانی در اجتماع و عدم افسردگی اوست.

,

وی در خصوص وضعیت جوانان غربی در خصوص میزان افسردگی آنها نیز گفت:آمار دقیقی در این خصوص منتشر نشده ولی آمار منتشر شده در خصوص میزان خودکشیها،دیگر کشیها و جرم و جنایت در این کشورها،مهمترین نشانه افسردگی روز افزون جوانان در کشورهای غربی است.

,

وی در همین خصوص به کشور آمریکا اشاره کرده و گفت:کشتن مردم به خاطر رنگ پوست آنها نشانه نژادپرستی است و این امر در کشور آمریکا بسیار زیاد اتفاق می افتد و نمونه تازه آن موردی است که یکی از سفیدپوستان به کلیسایی وارد شده و چندین نفر از آنها را به رگبار بسته و قتل عام می کند.

,

کوسه غراوی در انتها باز هم تاکید کرد که دین اسلام چون منبع روحانی دارد ،انجام دستوراتش هم موجب سلامت جسمانی می شود و هم موجب افزایش سلامت روان انسان.

,

اسلام آخرین دین الهی است که پیامبر آن ،پیامبر صلح و مهربانی است و دینی که بر پایه صلح و مهربانی پایه گذاری شده ،به هیچ عنوان باعث افسردگی نمی شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه